Leuke gadgets van Coolgift.com

Met grappige gadgets maak je mij altijd blij! Een gieter in de vorm van een flamingo, een wijnglas zo groot als een complete fles wijn, een wekker die wegloopt zodra hij afgaat en cocktailprikkers in de vorm van palmbomen. Ik hou ervan!

Zoals je zult begrijpen werd ik erg vrolijk van een pakketje van Coolgifts.com! Een website die de meest uiteenlopende en hilarische gadgets verkoopt; unicorn lampen, Superman badjassen, schoonmaak sloffen, lampjes voor in de badkuip…je kunt het echt zo gek niet bedenken of het is te koop. Ik laat jullie vandaag zien wat ik heb gekregen!

Te beginnen met deze wijnfles/glas. Haha! Ik zag het al wel eens op internet voorbij komen. Dit is toch een super leuk cadeau voor iemand die graag wijntjes drinkt? Finally a glass that fits my needs!

Dit spel Drinkopoly is gebaseerd op het welbekende Monopoly, maar alles behalve saai! Het spel bevat allerlei opdrachten waarbij – volgens de tekst op de doos – het doel is om te drinken met vrienden. Iedere keer weer een unieke ervaring…waarschijnlijk omdat je je de vorige keer niet meer zult herinneren. Haha!


Bestellen gaat makkelijk en plaats je je bestelling vóór 23.00 uur dan heb je je gadgets de volgende dag al in huis. Makkelijk zat!

Wat vind jij van deze gadgets? Kende jij de website al? Laat het me gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge