Mijn Spotify favorieten van 2016

Eigenlijk vind ik al die jaaroverzichten wel leuk om te zien. Ze zijn trouwens ook overal te zien, Facebook loopt er mee te koop, Instagram geeft je een leuke samenvatting en ook Spotify heeft een overzichtje voor je klaar. Vandaag: mijn Spotify favorieten! Oftewel.. de liedjes die ik in 2016 het meest geluisterd heb.

 1. Nielson – Als ik naar je kijk
 2. Nick en Simon – Open je hart
 3. Marco Borsato – Het beste wat ik ooit had
 4. Gio & Keizer – Omlaag
 5. Guus Meeuwis – Jij bent de liefde
 6. Jan Smit – Nieuwe  vlinders
 7. Nick en Simon – Geluksmoment
 8. Joey Montana – Picky
 9. Jan Smit – Altijd jij
 10. Broederliefde – Alaka
 11. Stepherd & Skinto & Ali B – Nooit alleen
 12. Sean Paul – Trumpets
 13. Taylor Swift – 22
 14. Lil’ Kleine – Niet omdat het moet
 15. Dyna – Round & Round
 16. Blof – Open je ogen
 17. Nielson – Deze is voor jou
 18. The Calling – Wherever you will go
 19. Kraantje Pappie – Waar is Kraan?
 20. Nielson – Te

Ik moet zeggen dat ik niet verbaasd ben al zijn de meeste nummers van het begin van het jaar. Waarschijnlijk trouwens ook omdat ik toen Spotify meer gebruikte. Ik hoef nu nog maar 5 minuten naar mijn werk te fietsen en neem daarom niet altijd de moeite om mijn oordopjes uit de knoop te halen.

Een gevarieerde lijst, maar gevuld met liedjes die ik (bijna allemaal) nog steeds veel luister!

Welk liedje heb jij veel geluisterd in 2016? Laat het gerust weten in de comments! 

Volg:

Comments

 1. 13 januari 2017 / 07:52

  Leuk lijstje met mooie liedjes.
  Zo herkenbaar om het snoertje van de oordopjes uit de knoop te halen.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge