Bijenkorf schoenenwishlist voorjaar 2017

Ben ik de enige die direct na oud en nieuw alweer zin heeft in de lente? Wat mij betreft heeft de winter wel lang genoeg geduurd. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het gezellig om lekker warm thuis te zitten met kaarsjes en Netflix aan, maar ik ben zoveel blijer als de zon schijnt. Ik ben ook altijd erg blij als de voorjaarscollecties in de winkels liggen! Op de website van de Bijenkorf zocht ik alvast een paar leuke sneakers uit. Ik kan nog geen keus maken, maar vind ze allemaal leuk voor het voorjaar!

 1. Deze sneakerwedges van Isabel Marant heb ik in het zwart en ik heb ze bijna iedere dag aan. Deze beige kleur vind ik wel mooi voor het voorjaar!
 2. Witte sneakers zijn altijd handig toch? Staan overal bij en deze van Reebok zitten ook nog eens erg lekker.
 3. Grijze sneakers van mijn ‘lievelings sneaker merk’. Deze Nike Internationalist lopen lekker en zijn niet zo ontzettend  groot aan je voeten zoals bijvoorbeeld de Nike Air Max. Alhoewel ik die ook erg mooi vind.
 4. Sinds ik mijn blauwe sneakers met klittenband heb, zie ik ze steeds vaker. Adidas heeft deze in het oudroze. Zo’n leuk kleurtje!
 5. En deze..tja, ik weet niet goed wat ik er van moet vinden. Ik heb de Superstars in het zwart/wit gehad en die vind ik nog steeds erg leuk. Die heb ik weggedaan omdat ik ze nooit meer droeg. Maar nu ik deze zie met de goudkleurige strepen begin ik toch weer te twijfelen.

Wat vind jij van deze sneakers? Welke zou jij kiezen? Laat het gerust weten in de comments!

*

 

Volg:

Comments

 1. 25 januari 2017 / 09:51

  Ik heb ook zin in de lente, dan kan ik eindelijk mijn all stars weer aan haha, die vind ik nu veel te koud :( Leuke wishlist! Nummer 3 is mijn favoriet :) Liefs, Sija

 2. 25 januari 2017 / 07:46

  Heb idd zin in de lente!! Meer zon en warmte, minder griep.
  Ik heb een andere smaak , maar oud roze zou gekozen worden!
  Veel shopplezier iig….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge