L’Oréal Pure Clay Maskers

Ik ben gek op gezichtsmaskers en probeer hier zeker één keer per week tijd voor te maken. Ik wissel graag af en ben altijd erg benieuwd naar nieuwe producten! Je begrijpt dat ik gelijk blij werd van deze drie nieuwe Pure Clay maskers van L’Oréal.

dsc_0604g

Er zijn drie varianten verkrijgbaar; één die je huid laat stralen, één die je huid matteert en een masker dat je poriën verkleint. Ik kan ze eigenlijk alle drie wel goed gebruiken! En dat is ook precies wat je steeds vaker ziet: mix & match. Gebruik verschillende maskers op verschillende plekken van je gezicht. Op mijn gezicht is mijn voorhoofd altijd wat vetter dan mijn wangen, hiervoor gebruik ik dus ook andere gezichtsmaskers.

dsc_0605g dsc_0606g dsc_0610g

Ik kan geen favoriet kiezen, ze zijn alle drie op hun eigen manier erg fijn. Ze drogen mijn huid niet uit en lijken goed te verzorgen. Op de verpakking staat dat je zo’n 10 behandelingen uit één potje haalt. Dat is omgerekend een euro per keer! En dat is absoluut niet duur.

dsc_0603g

De L’Oréal Pure Clay maskers zijn voor €9,99 per pot te koop bij de drogist.

Gebruik jij vaak een gezichtsmasker? Heb jij een favoriet? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 12 oktober 2016 / 06:29

    Dit ziet er goed uit!
    Niet duur.
    Ik zal er zeker eens iets van gaan kopen want het lijkt me zo fijn om eens af en toe een goed masker te gebruiken.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge