Magnetisch masker van Milky Dress

Een magnetisch masker? Ik had geen flauw idee wat ik me hierbij voor moest stellen toen ik het pakketje ontving. Een glimmend potje met daarin een donkergrijs/zwart masker, een spatel en een magneet. Was dit een grap? Ik besloot er eerst wat informatie over op te zoeken voor ik het op mijn gezicht wilde smeren. 

Maar ik was zo benieuwd! Een masker dat je niet met water hoeft te verwijderen, maar met een magneet. Ja echt. Het masker is van het merk Milky Dress, een voor mij nog onbekend merk. . Het is een merk uit Zuid-Korea en dat land staat bekend om de nieuwste skincare technieken. En die zijn vaak heel bijzonder! Zo ook dit magnetische masker.

Over Milky Dress

Milky Dress was oorspronkelijk een Koreaans beautymerk dat zich volledig richtte op whitening producten; producten die de huid lichter maakten middels natuurlijke ingrediënten. Om ook in Europa en Amerika meer bekendheid te krijgen, breidden ze de collectie uit met brightening producten; producten die de huid verhelderen en laten stralen. Zo blijft je die zongebruinde huid behouden, maar krijgt het die frisse, gezonde glow die je laat stralen.
Het paradepaardje van het merk voor de Westerse markt is het Black Luster Mask, een gezichtsmasker dat je met een magneet van je huid verwijdert. Met maar liefst 24 mineralen uit de Dode Zee werkt het reinigend, hydraterend en verzorgend. Je huid voelt na gebruik van het masker direct zijdezacht aan. 

Het Black Luster Mask is dus een magnetisch masker voor het gezicht dat vol verzorgende en voedende ingrediënten uit de Dode Zee zit. Het zilt uit de Dode Zee bevat maar liefst 24 mineralen en helpen om de huid soepel en elastisch te houden. Ook bevat het masker onder andere teunisbloemolie dat hydraterend werkt, lavendelolie dat verzacht en de huid de juiste balans van water en oliën geeft, Jojoba-olie dat de huid kalmeert en verzacht en rozenbottelolie dat de huid helpt te beschermen en anti-aging eigenschappen heeft.

Klinkt goed! De bedoeling is dat dit masker vuil en onzuiverheden uit de poriën verwijderd. Door middel van dat magneetje zou dat extra goed moeten gaan. Het zou een vale teint weer een gezonde, stralende glow moeten geven én zou het moeten helpen bij het voorkomen van acne.

In het doosje vind je dus het masker, een magneet en een spatel. Het enige dat je zelf nog nodig hebt is een tissue of stukje keukenpapier. En geloof me, het ruikt lekkerder dan dat het eruit ziet! Ik breng zelf altijd gezichtsmaskers aan met een kwast, dus ik vind het fijn dat er een spatel bij zit. Dit voorkomt een heleboel gesmeer!

Bij het aanbrengen kreeg ik toch wat masker op mijn handen en mijn eerste reactie was: even afspoelen. Maar dat gaat dus niet hé! Het masker bleef aan mijn handen plakken, hoeveel water en zeep ik ook gebruikte. Met een tissue kreeg ik het er gelukkig wel af.

Toen ik het masker op mijn gezicht had aangebracht ben ik de wasbak schoon gaan maken. Daar waren namelijk wat restjes in gevallen. Dit masker hoeft gelukkig maar een paar minuten in te trekken om het gewenste resultaat te bereiken. En ik kon ook niet wachten om de magneet uit te proberen haha. Ik deed een beetje keukenrolpapier om het magneetje en hield het vlak bij mijn gezicht. En het masker werd razendsnel naar de magneet toegetrokken! Ik vond het echt heel bijzonder. Zoals je ziet op de rechterfoto zijn het echt kleine magnetische deeltjes die achterblijven op de tissue. Grappig toch! In een mum van tijd had ik mijn hele gezicht schoon. Er bleef geen restje masker achter. Na afloop voelde mijn huid een beetje vettig van alle oliën, maar dat trok heel snel in. Dit masker laat echt een gezonde gloed achter!

Ik ben oprecht heel enthousiast over dit masker en ga het zeker weten vaker gebruiken. Geen geknoei met water en handdoeken, maar een simpel magneetje en wat tissues. Super handig!

Dit masker is te koop voor een adviesprijs van €75,-/50 ml en je kunt het o.a hier bestellen.

Heb jij al van dit merk gehoord? Ik ben erg benieuwd of jij dit masker zou proberen, laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 29 april 2018 / 18:08

  Bijzonder masker, maar ik vind hem wel aan de dure kant.

 2. 29 april 2018 / 17:16

  NOU! Dit ziet er zó eng maar grappig uit! Toevallig vond ik gister in het tuincentrum een zandloper waar magnetisch spul in zat. Dat zag er dus ook precies zo uit! Hahahahaha

 3. 29 april 2018 / 16:23

  Klinkt heel bijzonder en vernieuwend! Echt iets voor mensen die van maskers houden. Ikzelf zou t niet durven, maar genoeg mensen wel denk ik! Stoer dat je het durfde!

 4. 29 april 2018 / 16:08

  Dit klinkt als een heel bijzonder masker :)
  Maar wel als iets wat ik wel zou proberen:D

  Fijn dat het goed werkt!

 5. 29 april 2018 / 16:05

  Ziet er me zeer tof uit om eens te proberen. Maar wel prijzig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge