Mijn ervaringen met Jouw Marktkraam

Begin juni huurde ik voor de 2e keer een kraam bij Jouw Marktkraam. Dit is een winkel waar iedereen een kraam kan huren om zelfgemaakte en/of tweedehandsspullen te verkopen. Ik had na de verhuizing nog een enorme hoeveelheid kleding, tassen, boeken, accessoires en andere huisraad liggen. Spullen waar ik niet meer naar omkeek en niets meer mee deed. Ik vond het zonde om het weg te gooien en zo kwam ik bij Jouw Marktkraam in Enschede terecht.

Hoe werkt het?
Je huurt 1 of meerdere kramen voor €25,- per week. De kraam mag je inrichten en vullen zoals jij dat wilt. Je kunt op elk moment van de dag je kraam inrichten, wijzigen of opruimen. Je mag ook gedurende de huurtijd meer spullen in je kraam zetten. Heb je niet alles verkocht, kun je de huurperiode makkelijk verlengen. Je krijgt stickers met je persoonlijke barcode voor op je producten en je bepaald zelf de prijs van je spullen. Aan het einde van de huurperiode wordt de volledige opbrengst op je bankrekening gestort.

App
Als je een kraam huurt is het verstandig om de Jouw Marktkraam app te downloaden. Hierop kun je precies zien hoeveel je verkocht hebt en krijg je ook een melding wanneer er iets verkocht is. Handig want zo weet je precies wanneer je je kraam weer kunt aanvullen. Ik ben een keer of 3 terug geweest om de kraam aan te vullen.

Ik heb van mijn eigen kraam geen foto´s gemaakt, maar om jullie een impressie te geven heb ik er een aantal van de Facebookpagina van Jouw Marktkraam Enschede gehaald.

Mijn ervaringen
Onze zolder is opgeruimd en in mijn kledingkast is weer genoeg ruimte. Ik ben dus heel enthousiast! Ik heb heel veel verkocht, in totaal heb ik bijna €250,- winst gemaakt. Ik heb de kraam 3 weken gehuurd. Toen de 3 weken voorbij waren heb ik mijn kraam leeggehaald. Ik heb een aantal dingen weer mee naar huis genomen, de rest heb ik achtergelaten. Die verkopen zij of gaan naar een goed doel.

Er zijn meer dan 35 winkels in Nederland, dus er zit er vast één bij jou in de buurt. Neem gerust een kijkje op de website voor meer informatie.

Heb jij wel eens van Jouw Marktkraam gehoord? Lijkt het je iets? Wat zijn jouw ervaringen? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 5 augustus 2017 / 21:38

  ik heb het ook 1x gedaan en de omzet was ook mega! jij hebt ook echt super goed verkocht! ik wil het wel een keer weer doen, maar nu werk ik tijdelijk niet in enschede maar in rekken dus het duurt nog even voordat ik daar weer vaak in de buurt kom!

  • Laura - I scream beauty!
   3 augustus 2017 / 09:43

   Dat is toevallig, haha! Ja ik vind het echt ontzettend handig! Heb jij ook goed verkocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge