Mijn nieuwe armbandje van Kayasieraden.nl

Misschien heb je ‘em al op Instagram gezien, misschien niet, maar vandaag vertel ik jullie meer over mijn nieuwe armbandje van Kayasieraden.nl.

Dit zilveren armbandje deed mij gelijk denken aan de armband van Tiffany en blijkbaar is dat helemaal niet gek gedacht want bij de beschrijving op de website staat ‘Tiffany style’. Het is een armband van door-en-door echt zilver dat persoonlijk wordt door het met de hand gegraveerde hartje. Ik koos voor de naam van mijn vriend, maar je kunt natuurlijk zelf weten wat je laat graveren. Een mooi betekenisvol woord of de naam van je kind. Dit armbandje is verkrijgbaar van babymaat tot damesmaat dus hoe leuk is het als je dochters dezelfde armband dragen? Ik zie het wel voor me!

Over Kayasieraden.nl 

De webshop is opgericht door Tanja. Haar dochtertje wilde heel graag matching armbandjes, maar die bleken nergens te vinden. En ja wat doe je dan? Dan bedenk je een plan en ga je ze zelf ontwerpen! Tanja maakt gebruik van mooie en kwalitatief goede materialen, zoals edelsteen, kristallen en zoetwaterparels. Het is een sieradenmerk voor moeders met dochters  dat ook wat teruggeeft aan kansarme kinderen. Daarom doneert Tanja per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki waardoor er per week één kind in Gambia naar school kan.

Even terug naar de sieraden, die zijn er dus in heel veel soorten en maten! Je kunt de bedels zelf kiezen, het soort sieraad (ketting of armband) en uiteraard de tekst om het persoonlijk te maken. Ik ben heel erg blij met mijn armband en heb ‘em iedere dag nog omgehad. In combinatie met mijn Pandora armband heb ik een mooie verzameling herinneringen om mijn pols :)

Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website! Ik ben benieuwd wat jij van deze armband vindt. Wat zou jij laten graveren? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge