The Body Shop Almond Milk & Honey

Ja hoor jongens, The Body Shop doet het weer. Ik heb de laatste tijd werkelijk geen enkel product in handen gehad dat me niet beviel. Deze nieuwe collectie is de Almond Milk & Honey lijn. Ik hoef je denk ik niet uit te leggen waar de geur naar ruikt. En ik was gelijk verkocht, wat een heerlijke zachte geur. Echt een mix van amandelmelk en honing (goh).

Ik heb de bodylotion en handcrème uitgebreid geprobeerd en oh oh, hij is fijn!! Deze lijn is speciaal gemaakt voor de gevoelige huid, iets waar steeds meer mensen last van hebben. Alle producten uit deze lijn zijn vrij van kleurstoffen, minerale oliën en petrolatum. Zowel de bodylotion als de handcreme trekken razendsnel in en laten een zachte waas achter. Ook de geur blijft subtiel aanwezig.

De complete Almond Milk & Honey lijn is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop en online.

Heb jij al iets van deze nieuwe lijn geprobeerd? Laat het gerust weten in de commentss!

Volg:

Comments

  1. sabrina
    18 maart 2017 / 16:01

    Lijkt me ook zalig, ik hou van zachte geuren, zoals bv shea. De almond van the body shop vind ik ook heerlijk, maar ik denk dat deze idd wat zachter is. Snel eens gaan snuffelen

  2. 18 maart 2017 / 08:31

    Hier ben ik zo benieuwd naar….
    Jammer dat het in een tube zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge