Mijn nieuwe hoesje van Casecompany Amsterdam

Eindelijk! Een nieuwe telefoon! Mijn vorige telefoon had het in de zomervakantie begeven en ik deed het sindsdien met een ‘oudje’ van mijn zusje. Heel fijn, maar nog fijner dat ik nu weer mijn eigen telefoon heb. Ik heb gekozen voor een Samsung S6. Ik ben heel blij met deze telefoon, ik vind vooral de kwaliteit van de camera erg goed! Bij een nieuwe telefoon hoort een nieuw hoesje en daarom kwam het goed uit dat ik van Case Company Amsterdam een nieuwe mocht uitzoeken!

dsc_0838g dsc_0839g

Ik ging voor deze grijs/zwart/witte print. Een stevig hoesje van mooie kwaliteit. Ik ben er erg blij mee!

Wat vind jij van dit hoesje? Laat het gerust weten in de comments!

*

 

Volg:

Comments

  1. 24 november 2016 / 11:18

    Wauw, wat een gaaf hoesje! I want it tooooo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge