Nieuw: Batiste Oriental

Mijn favoriete merk droogshampoo heeft een nieuwe geur toegevoegd aan haar assortiment: Batiste Oriental. Ik heb al vaker geschreven hoe handig ik droogshampoo vind en dat ik vele merken geprobeerd heb maar dat Batiste voor mij de fijnste blijft.

dsc_0831-001g dsc_0832g

Het verre Oosten is al tijden van invloed op de catwalk, dus met de geur van Oriental ben jij helemaal up to date. De Oriental heeft een trendy en warme geur van appel, grapefruit en wilde bessen. Om de oriëntaalse beleving compleet te maken is er een licht aroma van jasmijn, kokos, sandelhout en cederhout toegevoegd.

Ook deze verpakking is super leuk vormgegeven (kijk die kleurtjes!) dus ze staan ook nog eens leuk op een plankje!

Batiste Oriental is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €4,89/200 ml.

Wat is jouw favoriete merk droogshampoo? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 22 november 2016 / 16:18

    Yeas, ik ben zelf ook echt super fan van Batiste.

  2. chucky1012
    22 november 2016 / 06:09

    Klinkt goed.
    Ik ben er nu zelf zo benieuwd naar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge