Mijn nieuwe shirts van Cheaque

Tegenwoordig leven we in een maatschappij waarin iedereen zich maar al te graag wil laten zien of horen. Waar men eerder een mening klaar heeft over een ander dan over zichzelf. Borst vooruit, waar is die no nonsense houding?

Vanuit deze gedachte is Cheaque ontstaan, een kledinglabel met een toegankelijke boodschap op een geheel eigengereide manier. Ze gaan voor clean en houden het laagdrempelig, voor jong en oud. Eigenzinnige kreten die na uitspraak pas tot de verbeelding spreken, prints met een bepaalde attitude.

De kleding voelt comfortabel en zorgt voor de nodige positieve vibes, goed gedragen wordt beloond. Casual fit en een dito uitstraling, alles afgewerkt met oog voor detail.

Cheaque, op een eigen manier!

Wat dacht je van shirts met de opdruk ‘Couque Baqeur’, ‘Ou Le Wappeur’, ‘La Ri Couque’ en ‘Malle Eau’t’? Ik vind het grappig, juist omdat je niet direct door hebt wat er staat. Ik zocht twee toffe shirts uit; Lille Court en Pas N’est Couque. De shirts zijn unisex, ik bestelde van beide shirt een S. De shirts vallen ruim.

~DSC_0001g ~DSC_0002g

De t-shirts zijn op de webshop van Cheaque te bestellen voor €34,95. Daarnaast zijn er ook nog truien, petjes, boxers en mutsjes te bestellen. I like!

Zijn jullie al bekend met dit merk? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. Romy
  26 maart 2017 / 20:07

  Erg leuk! Ik heb ze net ook besteld, alleen zat ik te twijfelen tussen een s en een m. Ik zie dat jij een s hebt en dat hij ruim valt, dat hoop ik dan maar. Ik ben niet groot ook niet dik maar boven kan s bij mij nog wel vaak strak vallen haha!

  Liefs

 2. 22 juni 2016 / 20:10

  Wat een leuk merk, en twee toffe shirts. Ik ga even rondsnuffelen in de webshop =)

 3. 13 juni 2016 / 09:53

  Leuke tekst op de t-shirts!
  Ik zal later in de webshop een kijkje nemen.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge