Batiste Droogshampoo LE Eden & Bloom

Mijn favoriete merk droogshampoo heeft er weer twee LE’s bij! En kijk nou hoe leuk ze zijn!

~DSC_0125 ~DSC_0126

Voor alle vintage en bloemen liefhebbers introduceert Batiste deze zomer twee Limited Edition droogshampoo’s: Eden en Bloom. Met deze fleurige varianten kom jij de zomer met prachtig volumineus en fris haar wel door!

Erg ladylike is de Batiste Eden! Eden is geinspireerd op Engelse tuinen en vintage patronen en heeft een licht, fruitige oriëntaalse geur van zoete meloen en kamperfoelie. Een snelle spray Eden in je haar zorgt ervoor dat je er weer helemaal fris en edgy bijloopt.

Naast Eden onderscheidt Batiste Bloomm zich met haar trendy, donkere bloemenprint; de perfecte balans tussen vrolijk, modern en vintage. De exotische bloemengeur van calypso, orchid en freesia zorgt ervoor dat jij opvalt deze zomer. Een spray Bloom laat jouw levenloze lokken er weer fris en schoon uit zien met extra body en structuur.

Ik kan bijna niet kiezen! Ik vind ze allebei erg lekker ruiken, denk dat Eden toch mijn voorkeur heeft vanwege de frisse meloen geur. Daar ben ik gek op namelijk. Maar goed, ook al roken ze niet lekker, alleen met de verpakking scoort Batiste al punten! I love it!

Batiste Eden en Bloom zijn tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf 18 juli t/m 14 augustus en nu al online bij Douglas! Adviesprijs €4,89/200 ml.

Gebruik jij droogshampoo? Welke spreekt jou het meest aan? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge