Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker

Zo, dat is een hele mond vol! Het is eigenlijk gewoon een draadloze Bluetooth speaker waarmee ik overal waar ik maar wil muziek kan luisteren. Ideaal!!

~DSC_0127 ~DSC_0130

Deze speaker is draadloos en heeft volgens de website een bereik van 10 tot 15 meter. Er zit ook een AUX ingang voor als je muziek wilt afspelen vanaf een apparaat zonder Bluetooth. De batterij gaat maar liefst 8 uur mee! Super handig dus voor als je een tuinfeest geeft. Zo heb je de hele avond muziek!

Ik ben momenteel aan het verhuizen en dus druk aan het klussen en deze speaker is daarbij erg handig! Ook al zitten er ook wat nadelen aan. Doordat bluetooth geactiveerd moet worden is mijn telefoon erg snel leeg. Daarnaast valt het bereik me tegen. Als mijn telefoon er naast ligt gaat het prima, maar zodra ik een paar stappen verwijderd ben is er al bijna geen muziek meer te horen! Dat is jammer!

Toch ben ik er blij mee hoor, ik heb nu in ieder geval leuke muziek bij het klussen!

Je besteld de speaker hier. Met een tip voor de koopjesjagers onder ons: hij is nu in de aanbieding!

Luister jij graag muziek? Zou zo’n bluetooth speaker iets voor jou zijn? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge