The Body Shop Clear Skin Superheroes

Er is niets dat je zelfvertrouwen zo’n deuk geeft en er voor zorgt dat je niemand durft aan te kijken, als opvallende onzuiverheden van je huid. De strijd tegen onzuiverheden  eindigt niet altijd na je tienerjaren. Ook op volwassen leeftijd kunnen onzuiverheden van de huid de kop op steken, juist op het moment dat  je denkt dat je het achter je hebt gelaten. Ai!!!

~DSC_0142g

The Body Shop heeft de clean skin superhero squad gecreeerd. Drie geweldige producten om de vijand effectief aan te pakken! Ik laat jullie vandaag de Tea Tree 3-in 1 Wash Scrub Mask zien. To the rescue!

Een heldere en doeltreffende multi-tasking cleanser met schuimende Kaolin klei, vulkanische mineralen en Community Trade tea tree-olie die opkomende verstopte poriën, blackheads (mee-eters) en een glimmende huid aanpakt. Perfect voor de huid die gevoelig is voor onzuiverheden.

Gebruik de driedubbele cleanser :
1. Als een dagelijkse reiniging om de huid te zuiveren
2. Als een scrub om poriën te zuiveren, te vernauwen en  het huidoppervlak glad te maken
3. Als een masker om de huid diep te reinigen en te matteren.

~DSC_0143g ~DSC_0145g

Ik vind het heel belangrijk om mijn huid goed te reinigen en doe dit ook consequent twee keer per dag. Hiervoor gebruik ik het liefst milde producten die een matterend effect hebben. Deze cleanser heeft dat. Mijn huid wordt er zacht van en krijgt een gezonde gloed.

100% BIOLOGISCHE TEA TREE “TEA TREE-OLIE IS EEN VAN ’S WERELDS BEST ONDERZOCHTE ESSENTIËLE OLIËN. THE BODY SHOP’S TEA TREE-OLIE IS STERK ANTIBACTERIEEL EN GECONCENTREERD. HET BEVAT PURE, BIOLOGISCHE ESSENTIËLE OLIE DIE DUURZAAM GEWONNEN WORDT AAN DE VOET VAN DE MOUNT KENYA. DE OLIE DRAAGT BIJ AAN HET ZUIVEREN VAN DE HUID VOOR EEN STRALENDE UITSTRALING” Jennifer Hirsch, Beauty Botanist bij The Body Shop

De kick ass cleanser is vanaf nu verkrijgbaar bij The Body Shop voor een adviesprijs van €12,-/125 ml.

Welke producten gebruik jij om je huid te reinigen? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 13 juli 2016 / 21:45

  Wat leuk om deze artikel te lezen en zo deze product te leren kennen meid.

 2. 13 juli 2016 / 06:38

  Klinkt goed!
  Dit ken ik niet.
  Zal snel eens naar de shop gaan die dit verkoopt.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge