Mijn nieuwe zomerse sandalen van Manfield

Jongens, ruim je dichte winterschoenen maar op! Op het moment dat ik dit schrijf is het al dagenlang stralend weer dus tijd voor zomerse slippers en sandalen! Van Manfield kreeg ik dit super zomerse exemplaar opgestuurd en die wil ik jullie heel graag laten zien! Helaas wel met een kleine kanttekening..

… ik pas ze momenteel eventjes niet..ahum. Dat ligt absoluut niet aan de schoenen hoor! Begrijp me niet verkeerd. Het ligt aan mij. En aan al het vocht dat ik vasthoudt. (Op het moment dat ik dit artikel schrijf -15 mei- ben ik namelijk hartstikke zwanger) En ik heb het geprobeerd, maar ik kom er echt maar voor de helft in. Die rampzalige foto’s ga ik jullie dus besparen en de echte outfit foto’s houden jullie van mij tegoed. Mij is namelijk verteld dat je vocht na een bevalling heel snel kwijtraakt. Dus daar ga ik voor het gemak nu maar even vanuit. En voor nu zullen jullie het hier even mee moeten doen ;)

Ik vind deze sandalen zó ontzettend leuk! Ik zie me hier al wel op lopen straks! Onder een jurkje of gewoon onder een spijkerbroek met simpel wit shirt. Ik heb in mijn hoofd al een heleboel outfits gemaakt en ik kan niet wachten om ze straks te dragen. Ik ben lekker vooruit aan het werken dus als ik dit artikel schrijf ben ik nog heel erg zwanger – en dat vind ik nog steeds heel erg leuk! -, maar ik kan ook niet wachten om straks weer lekker in mijn eigen kleding te passen en geen rekening hoef te houden met die enorme buik.

De goudkleurige details maken deze sandalen zo bijzonder en vrolijk. De voorkant is elastisch (ja, en zelfs dan passen ze me niet :( )en je sluit ze eenvoudig door een gespje. De buitenkant is van suède. Ook handig als je wat centimeters bij je lengte wilt smokkelen, met deze sandalen ben je bijna 6 cm langer. Ik vind de rode kleur juist heel erg leuk, maar mocht dit voor jou iets te fel zijn; ze zijn ook in het zwart te bestellen!

Nogmaals: ik kan niet wachten om ze aan te trekken! Ik hou van de felle kleuren en ik denk dat ze ook echt heel lekker lopen. Het voetbed voelt namelijk heel zacht aan. Het lijkt een beetje mee te veren. En doordat je ze dichtmaakt met een gespje hoef je ook niet bang te zijn dat je er uit schiet. Meer foto’s houden jullie van mij tegoed, beloofd!

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze sandalen vinden. Zijn ze voor jou te opvallend of zou jij ze ook wel dragen? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 25 mei 2018 / 06:12

    Deze zien er leuk uit! En als ze nu nog zo goed zitten dan is dit een super aankoop!

  2. 24 mei 2018 / 19:48

    Oh wat zijn ze tof en zo lekker kleurrijk. Ja, dit is ook echt wat voor mij, en volgens mij lopen ze ook nog eens hartstikke lekker (ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk….)

  3. 24 mei 2018 / 16:56

    ontzettend leuk ! zo ze zo willen hebben. Helaas maakt Manfield hele smalle schoenen en heb ik hele brede voeten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge