Mijn nieuwe zonnebril van Manfield

Lente!! Er is nog niet heel veel van te merken en vandaag (als ik dit typ is het 25 maart) is mijn minst favoriete dag van het jaar (maar 23 uur!), maar toch: het is lente! Heerlijk, ik hou ervan. De tijd van terrasjes, barbecues en ’s avonds ijs eten komt weer dichterbij! Mijn eerste lente assecoire is een feit: deze zonnebril die ik bestelde bij Manfield.

Bijzonder en opvallend aan deze bril zijn de blauwe spiegelglazen. Het montuur is (zoals je kunt zien) bruin met een klein motief erin. Simpel, maar toch net iets anders.

De zonnebril is van stevige kwaliteit, maar mocht je het toch niet helemaal vertrouwen in je tas dan kun je de bijgeleverde brillenkoker gebruiken. Deze krijg je er namelijk gratis en voor niks bij!

Ik ben er heel blij mee en ik hoop ‘em snel te kunnen gebruiken! Oftewel: laat de zon maar schijnen!

Je kunt de zonnebril hier bestellen.

Heb jij jouw eerste lente aankopen al gedaan? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 1 april 2018 / 16:56

    Goede bescherming voor je ogen is zo belangrijk. Zelf heb ik een Serengeti en een Oakley, zeer tevreden mee! Ik wist helemaal niet dat Manfield ook zonnebrillen heeft. Nog wat geleerd op eerste paasdag.
    Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Facebook boekenswap maart 2018My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge