My Jewellery nu ook in Enschede!

De voor mij niet uit te spreken (haha) webshop én fysieke winkel heeft nu ook een winkel geopend in Enschede! Al wel een paar weken geleden hoor, maar dat maakt het niet minder leuk! Als je mijn blogt wat langer volgt weet je dat ik hier al vaker kleding heb besteld en dat ik ook heel blij ben met de accessoires in hun assortiment! Vandaag laat ik een aantal van mijn favorieten zien, kijk je mee?

Ik ben helemaal weg van de overslag rok . Momenteel pas ik even niet meer zo veel (20 weken zwanger haha), maar bij anderen vind ik dit zó leuk staan! Leuk met een simpele top of juist met een wat wijdere gebreide trui! Panty eronder, leuke laarsjes erbij en je outfit is compleet! En kijk die kleur van de bovenste rok, ik vind het helemaal fantastisch.

Deze a-lijn rok vind ik ook erg leuk, voor zowel nu in de winter als straks met blote benen in het voorjaar. Weer leuk om te combineren met een gebreide trui! En doordat deze kleur zo neutraal is kan je er elke kleur trui op dragen die je maar in de kast hebt hangen. Super makkelijk te combineren!

En dan deze teddy jas! De kleur is fantastisch (vind ik) en hij lijkt op het plaatje al zo lekker zacht! Een ideale jas als je even snel de deur uit gaat!

Shop jij graag bij My Jewellery? Laat het gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

  1. 17 januari 2020 / 09:58

    Die jas.. en die kleur.. fantastisch! Wat tof dat je daar nu ook kunt shoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge