Naar de dierentuin!

Afgelopen woensdag was het zulk lekker weer dat we besloten een dagje naar de dierentuin te gaan. Ron was vrij en aangezien wij nog kaartjes hadden voor de dierentuin in Munster (Duitsland) hebben we onze spullen gepakt en zijn we die kant opgereden. 

Voor ons is Munster slechts een uurtje rijden, dus daar waren we zo. Wel bepakt en bezakt want alleen de tas met de spullen voor Noud was al genoeg om een lang weekend mee weg te gaan. Maar goed, je kunt maar beter op alles voorbereid zijn! Noud vond het erg leuk (HAHA), hij heeft – zoals baby’s doen – alleen maar geslapen.

Er waren flamingo’s (yes voor mij!). En pinguïns (voor Ron). De dierentuin was erg groot en ruim opgebouwd, al vonden we de routes nogal onlogisch. Wij hebben namelijk het liefst dat je gewoon één pad moet volgen en dan automatisch alles ziet. Nou, dat is hier niet het geval. Elk weggetje eindigt in een splitsing waarbij je alle kanten op kunt. Toen we ons daar  bij neer hadden gelegd hebben we maar gewoon alle bordjes één voor één gevolgd.

Hierboven op de foto zie je trouwens de nieuwe sneakers van Ron, ik vind ze zó leuk! Ik ben sowieso groot fan van witte sneakers, helemaal als er net een opvallend detail op zit zoals bij dit paar. Ik bestelde zelf laatst witte sneakers met rode en tijgerprint details en deze sneaker van Ron heeft opvallende groene en bruine leren details. Ik hou ervan! Alsnog zijn ze super gemakkelijk te combineren, wit staat nou eenmaal bij (bijna) alles. En hoe mooi steken witte schoenen af tegen bruine benen?

Dit paar komt uit de Sacha casual collectie, de buitenkant is van leer en de binnenkant van textiel. Ze vallen op maat en volgens Ron lopen ze heerlijk! Je kunt er dus rustig een hele dag mee door de dierentuin slenteren.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze schoenen vinden! Laat het gerust weten in de comments, X

*

Volg:

Comments

 1. 27 oktober 2018 / 12:57

  Heerlijk een dagje dierentuin!

  De schoenen vind ik erg mooi. Ze lijken heel erg op mijn sneakers van Scapa, ik heb ook het bruine maar niet dat groen.

 2. 4 juli 2018 / 07:47

  Ah heerlijk zo’n dagje uit samen. Wij waren vorige week in Slagharen, mijn vader had vrijkaartjes gewonnen en zoiets vind ik zo gezellig. Toffe sneakers! Andre is ook sneaker fan, die heeft gewoon meer schoenen dan ik zelf, zonder dollen!
  bychristiana onlangs geplaatst…Review Etos Kissed by the sun make-upMy Profile

 3. Leen
  2 juli 2018 / 20:25

  Ohhh deze ga ik voor mijn vriend bestellen! ik zocht nog een verjaardagscadeau! Thanks for sharing!

 4. 2 juli 2018 / 20:23

  Wat gezellig, zo met je gezin naar de dierentuin! Ik vind de schoenen erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge