Mijn nieuwe armband van Kaya Sieraden!

Deze armband kon ik op geen beter moment krijgen: we hadden net een naam voor de baby bedacht èn ik wilde nog heel graag een armband passend bij mijn nieuwe horloge. En echt, precies toen kwam ik deze prachtige armband tegen.

Eerder schreef ik al over de sieraden van Kaya Sieraden. Sieraden die je heel persoonlijk kunt maken door er een naam of tekst in te laten graveren. Deze keer koos ik voor een gouden armband, met daarin de naam van onze zoon, Noud!

Kaya Sieraden is een webshop die zich voornamelijk richt op moeders en kinderen. Denk bijvoorbeeld aan matching armbandjes voor jouw en je dochter, of een stoere armband voor je zoon. Deze sieraden zijn ook erg leuk om te geven als kraamcadeau! Ze hebben zelfs baby armbandjes in hun assortiment, dat is toch super leuk?

Ik weet nog dat ik half mei (15 mei) ’s ochtends wat aan het bloggen was en de mail had verstuurd met daarin de naam van Noud. De armband kon namelijk al wel opgestuurd worden, de naam hadden we immers al bedacht. Ik kon er alleen nog niets mee, omdat Noud nog niet geboren was. Tot diezelfde avond. Negen dagen eerder dan verwacht. Dus ik hoefde gelukkig niet lang te wachten tot ik deze armband kon dragen haha.

Deze armband is subtiel doordat de naam er niet heel opvallend ingegraveerd staat. Het valt daardoor pas op als je het weet. En dat vind ik persoonlijk erg mooi. Ik vind het leuk om zijn naam op een sieraad te dragen maar het hoeft niet van alle kanten af te lezen zijn. Het bijzondere aan deze armband is dat je aan de binnenkant ook een tekst kunt laten graveren. Ik koos voor een zin uit de tekst op ons geboortekaartje: ‘je meer dan welkom bent’. Het is een stukje uit het liedje Welkom van Nick en Simon, voor ons een heel speciaal liedje!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer zien? Neem dan gauw een kijkje in de webshop! Als je een bestelling plaatst bij Kaya Sieraden, dan draag je automatisch je steentje bij aan een heel mooi project, bij elk verkocht sieraad doneren ze namelijk een deel aan stichting Eduki. Wil je daar meer over lezen? Klik dan even op deze link.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze armband (met naam) vinden, laat het gerust weten in de comments! X

*

 

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge