Het geboortekaartje van Noud

Ik plaatste ‘em ook al op Instagram; het geboortekaartje van Noud. Misschien niet echt een typisch geboortekaartje; wij kozen niet voor blauw en een wiegje. Wij wilden graag iets anders! Ik ben gek op de donkergroene tinten en in ons huis zie je ook veel groen tinten, lijsten met (palm) bladeren en gouden accenten. Dit vonden we ook een leuk idee voor Nouds geboortekaartje! 
Wij kwamen met het idee en mijn zusje heeft het ontwerp gemaakt. Want dat kan ze heel goed! Mijn zusje ontwerpt kaartjes (en andere dingen!) en verkoopt deze o.a. in haar eigen webshop. Dit konden we dus met een gerust hart aan haar overlaten!

De letters op de voorkant zijn in het echt iets gouder en iets glanzender. Wij hebben er bewust voor gekozen om alleen de naam en de geboortedatum erop te zetten. Ik weet dat veel mensen ook het gewicht en de lengte erop zetten, maar dat vonden wij niet zo nodig. Na een paar dagen is dat toch alweer veranderd.

Op de achterkant hebben we een stuk tekst uit het liedje Welkom van Nick en Simon. Wij houden beide heel erg van de muziek van Nick en Simon en dit liedje past perfect bij onze situatie. Als je het liedje niet kent… hieronder de link, het is echt heel mooi ;)

Wil je meer zien van het werk van mijn zusje? Kijk dan eens op haar website of volg haar op Instagram. Zeker de moeite waard!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van Nouds geboortekaartje vinden. Laat het gerust weten in de comments, dat vind ik leuk! X

Volg:

Comments

 1. 15 juni 2018 / 12:30

  Oh wow wat een mooi tropisch kaartje, ik ben helemaal fan van deze print. Het staat zo leuk!

 2. 14 juni 2018 / 09:48

  Wat een mooi kaartje! Ik ben zelf ook ontwerper en wordt heel blij van mensen die eens wat anders doen. Super leuk

 3. 14 juni 2018 / 09:35

  gefeliciteerd met de geboorte en super mooi geboortekaartje!

 4. 13 juni 2018 / 22:45

  Mooie tekst staat er op! Ook de vormgeving is mooi en rustig :) je mag er trots op zijn!

 5. 13 juni 2018 / 21:06

  Wat ontzettend leuk zeg, en heel erg mooi gemaakt. In een ver ver verleden heb ik ooit ook een eigen kaarten webshop gehad. Brings back memories.

 6. 13 juni 2018 / 15:35

  Prachtig kaartje, heel erg knap!! Ik zit er hier ook helemaal in nu, ik ben 29 weken en het kaartje is bijna klaar. Zo leuk :)

 7. 13 juni 2018 / 12:36

  Ik vind het een mooi geboortekaartje. Is echt van deze tijd. Fijn dat je zusje dit kan maken. Dit maakt het ook persoonlijker.

 8. Danielle
  13 juni 2018 / 10:13

  Super wat een mooi kaartje.!

 9. 13 juni 2018 / 09:05

  Ontzettend leuk en juist leuk zo anders dana anders. Jullie hebben dit samen met je zus mooi gemaakt en bijzonder ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge