Review: Anastasia Dipbrow Pomade

Wie mijn blog al langer volgt weet misschien wel dat ik dit wenkbrauwproduct al heel lang op mijn verlanglijstje had staan. Maar ik had al een fijn product en ik vond deze ook best wel prijzig. Toen mijn laatste potje op was en ik nieuwe moest bestellen besloot ik voor de Anastasia Dipbrow Pomade te gaan. Benieuwd of deze het geld waard is? Lees dan gauw verder! 

Miljoenen beautyliefhebbers zweren erbij; de Dipbrow Pomade van Anastasia. Het is een wasachtige substantie, waar je je wenkbrauwen mee kunt inkleuren. Je kunt het gebruiken om je wenkbrauwen wat duidelijker aan te zetten of enkel om kale plekjes mee op te vullen.

Het zit in een glazen potje dat – ondanks dat het van glas is – erg stevig aanvoelt.

Omdat ik online bestelde was het vrij lastig de goede kleur te kiezen, er is namelijk veel keus! Ik besloot voor de kleur taupe te gaan, die is niet te donker maar wel assig. En het blijkt gelukkig precies de goede kleur te zijn voor mij. Anastasia belooft een product waar je maar een beetje van nodig hebt, dat ook nog eens waterproof is en niet gaat vlekken/glijden gedurende de dag. En die belofte wordt zeker waargemaakt. Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig (ik gebruik ook een wenkbrauwkwastje van Anastasia *nummer 07) èn je wenkbrauwen zien er de hele dag super strak uit!

Tijdens het aanbrengen is het product heel romig, waardoor je gemakkelijk lijntjes kan zetten en deze ook subtiel kunt vervagen. Daarna droogt het product snel op zodat het de hele dag blijft zitten.

Ik begrijp de hype wel! Ik vind het een heel fijn product en het geeft voor mij het gewenste resultaat. Je kunt het best naar een van de verkooppunten gaan als je er zeker van wilt zijn dat je de goede kleur kiest. Er zijn namelijk 11 verschillende tinten verkrijgbaar. Ik had toevallig geluk! De Anastasia Dipbrow Pomade kost €30,55. Ik bestelde deze bij Douglas.

Gebruik jij een product voor je wenkbrauwen? Ik ben benieuwd of jij deze al eens hebt geprobeerd, laat het gerust weten in de comments, vind ik leuk! X

Volg:

Comments

  1. 15 juni 2018 / 14:53

    Wat een mooi product, het resultaat is echt top en de kleur is ook helemaal goed! Het is inderdaad even een bedrag maar aan de andere kant kun je natuurlijk ook wel super lang met zo’n potje doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge