Update: de eerste week Personal Mommy Plan

Zoals jullie wellicht weten ben ik afgelopen week begonnen met Personal Mommy Plan. Dit is een programma van Personal Body Plan en het helpt je om na de zwangerschap weer fit te worden.  De laatste maand van mijn zwangerschap kon ik nog vrij weinig, ik kreeg amper beweging. Ik kon dus ook niet wachten om na de zwangerschap weer lekker actief bezig te zijn!

Mijn doel is nu om wat zwangerschapskilo’s af te vallen en dus mijn oude figuur weer terug te krijgen. Je kunt het oppervlakkig noemen, maar ik zit zoveel beter in mijn vel als ik wat slanker ben. Het is absoluut nu niet mijn eerste levensprioriteit, maar ik vind het erg fijn om op deze manier een stok achter de deur te hebben.

Ik vul in de speciale app van Personal Body Plan precies in wat ik eet op een dag. Zo weet ik zeker dat ik genoeg kcal binnenkrijg en dat de verhouding eiwitten/vezels/vetten goed zijn. Het klinkt misschien raar uit de mond van iemand die met gemak een silobak Haribo wegwerkt maar ik krijg op een dag veel te weinig calorieën binnen. Door dit plan leer ik waar goede vetten etc. inzitten en is mijn voeding weer meer in balans.

Echt sporten mag ik pas weer over een week of 3, maar ik heb al wel vast een aantal oefeningen gekregen die ik thuis kan gaan doen. En daarnaast wandel ik elke dag een flink stuk met Noud. Hoe goed ik ook kan chillen en op de bank hangen, als een tijdje bewegen (en sporten) niet heel makkelijk gaat, is het heel fijn om weer actief bezig te zijn!

Via mijn (nieuwe) Instagram account hou ik jullie op de hoogte en deel ik recepten èn updates. Als je me daar nog niet volgt, doe dat dan gelijk even ;). Dat kan hier.

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge