Mijn nieuwe horloge via Brandfield.nl

Wat betreft horloges ben ik vrij merkvast; ik kocht 10 jaar geleden een zilveren horloge van Guess en na al die jaren heb ik dit horloge nog steeds. De afgelopen jaren zijn er van de zijkant wat ‘diamantjes’ uitgevallen, wat het horloge natuurlijk niet mooier maakt. Helaas was dat niet meer te repareren, omdat het een heel oude collectie is. Maar goed, toen ik van Brandfield een nieuw horloge mocht uitzoeken hoefde ik niet lang na te denken over het merk. Dit keer ging ik voor een goudkleurig horloge. Uiteraard van Guess.

Het horloge heeft een quartz uurwerk. De wijzerplaat is goudkleurig en is afgedekt met mineraalglas. De band is gemaakt van RVS. Ik kies altijd voor grote horloges (ondanks mijn dunne polsen), kleine horloges staan me niet. Dit horloge heeft een diameter van 40 mm. Als je dit horloge besteld krijg je er een tool bij om het horlogebandje zelf te verstellen. Vaak is dit wel nodig! Bij mij moesten er zeker 6 schakels uit namelijk. Natuurlijk kun je dit ook bij een juwelier laten doen, maar het is vrij gemakkelijk!

Ik ben heel erg blij met dit horloge! Zoals ik al zei; ik moest even wennen aan de gouden kleur, maar in combinatie met wat meer goudkleurige sieraden staat dit erg mooi!

Je besteld dit horloge gemakkelijk online bij Brandfield, plaats je je bestelling voor 23.30 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis! Bovendien wordt het altijd leuk verpakt.

Klik hier om het horloge gelijk te bestellen!

Ik ben erg benieuwd wat jullie van dit horloge vinden, laat het gerust weten in de comments! X

Volg:

Comments

 1. 24 juni 2018 / 10:20

  Mooie horloge! De gouden kleur vind ik echt leuk!

 2. 20 juni 2018 / 07:51

  Ik vind hem erg gaaf! Maar pfoeh, ik kan me niet eens meer herinneren dat ik voor het laatst een horloge droeg. Ik ben nu zo gewend om op mijn telefoon te kijken hoe laat het is dat ik al bijna ben vergeten dat je een horloge ook gewoon kan dragen omdat het leuk en stylish staat;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Review Lavera Firming bodylotionMy Profile

 3. 19 juni 2018 / 17:58

  Wat mooi! ik ben ook zo blij met mijn tommy horloge :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge