Review: Tiny Rituals

Vlak na de geboorte van Noud kreeg ik zo’n leuk en lief pakketje binnen: Tiny Rituals. Verzorging speciaal voor baby’s. En dat van mijn favoriete merk! Ik ben gek op Rituals en dan met name op de showerfoams en de bodyscrubs. Love it! Dat er ook Rituals voor baby’s was, wist ik helemaal niet. Tot nu!

Voor de Tiny Rituals-producten gebruiken ze uitsluitend de beste ingrediënten uitgezocht op hun milde, verzorgende en verzachtende eigenschappen. Alle producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, sulfaten, PEG en kleurstoffen.

Deze baby gift set bevat een bodylotion, een hair & body wash en bath oil. En jongens, de geur is zó lekker! Het is geen typische baby geur, maar ruikt heel zacht en verzorgend. Ik heb Noud natuurlijk gelijk even in bad gedaan met deze fijne producten! En heb de body wash stiekem zelf ook even uitgeprobeerd ;-)

Dit is een ontzettend leuk pakketje om cadeau te geven aan alle ouders die net een baby hebben gekregen! Je koopt het bij één van de vele Rituals winkels of online.

Wist jij dat er Rituals voor baby’s bestond? En ben jij ook zo gek op dit merk? Laat het gerust weten in de comments! X

Volg:

Comments

  1. 21 juni 2018 / 15:19

    Zo leuk dat dit merk nu ook huidverzorgingsproducten voor baby’s verkoopt.

  2. 21 juni 2018 / 13:10

    Haha, je kan wel zien dat ik niet met baby’tjes bezig ben;-) Toen ik ’tiny rituals’ zag staan dacht ik serieus dat het zou gaan over travelsize verpakkingen van Rituals. Kleine verpakkingen dus….Maar wat zijn ze schattig, ik ben benieuwd hoe ze ruiken.
    bychristiana onlangs geplaatst…Een vakantie-gevoel zonder dat je op vakantie bentMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge