Hotspot: Shakes & Cakes in Enschede

Enschede is weer een hotspot rijker! Nouja, eigenlijk al sinds maart, maar ik was er nog niet geweest. Toen opende Shakes & Cakes hun deuren, een lunchroom met een (voor Twentse begrippen) uniek concept! In het westen van ons landje zijn er al meerdere van dit soort zaken geopend, maar in Enschede dus nog niet. Begin mei ging ik met mijn moeder en zusje winkelen en eigenlijk liepen we er per toeval langs. We hadden het al gezien op Facebook en waren té nieuwsgierig om door te lopen. 

Maar hoe moet je nou kiezen tussen al die milkshakes? De één klonk nog lekkerder dan de ander. Ik koos uiteindelijk voor very strawberry, mijn moeder nam crazy cactus en mijn zusje bestelde een bubblewaffle bananofee (met banaan en karamel). En zeg nou zelf, deze milkshakes (ook wel freakshakes genoemd) zijn toch een feestje om te zien? Alleen de cactus glazen vind ik al geweldig. Ik denk dat ik er alleen iets te veel van verwacht had.. ik vond de smaak namelijk een beetje tegenvallen. Stom!! Misschien had ik stiekem ook wel verwacht dat er verse aardbeien op zaten? Toen ik me door de slagroom heen had gegeten zat ik eigenlijk al best vol..en toen moest ik de donut, de snoepjes én de milkshake zelf nog naar binnen werken! De snoepjes heb ik dan ook gelaten voor wat het was, net zoals een deel van de donut. En ik typ dit nu om zeven uur ’s avonds en ik zit gewoon nog steeds vol!

Tijd om de lunchkaart uit te proberen was er niet, want wij konden echt geen hap meer naar binnen krijgen! Aan de ene kant wel jammer, want volgens mij zijn de broodjes daar zeker het proberen waard! Ik ga er in ieder geval nog wel een keertje naar terug, dan bestel ik een andere smaak milkshake, ga ik ‘em delen (het is gewoon echt té machtig!) en ga ik een broodje uitproberen. En nu ga ik weer uitbuiken op de bank haha, volgens mij heb ik spontaan 3 vullingen loszitten en heeft de baby in mijn buik een sugar rush te pakken.

Shakes and Cakes heeft een vestiging in Enschede en in Oldenzaal. Neem voor meer informatie over de openingstijden eens een kijkje op de website!

Heb jij al eens zo’n freakshake gehad? Lijkt het jou iets? Ik ben erg benieuwd, laat het gerust weten in de comments! 

 

 

Volg:

Comments

  1. 10 juni 2018 / 20:13

    Super tof zeg, en LEKKERRRRRRR! Hoewel ik jaren lang in Enschede gewoond heb, kom ik er NOOIT meer. Ik moet dit lekkers dus maar aan me voorbij laten gaan;-)
    bychristiana onlangs geplaatst…Over precies één maand…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge