Binnenkijken in de slaapkamer van …. baby Noud!

Volgens mij is een artikel nog nooit zoveel aangevraagd als deze… ‘hoe zit jullie babykamer eruit?’. Omdat de kamer eigenlijk pas een paar dagen echt af is (ik ben vooruit aan het werken, dit artikel schrijf ik op 9 mei) , lukte het sowieso niet eerder om jullie een roomtour te geven. Maar alles hangt, staat en ligt én ik heb de camera erbij gepakt. Kijk je mee? 

Boven op de kledingkast ligt een grote knuffelleeuw, deze namen we mee bij Ikea. Volgens mij ligt bijna de hele dierencollectie van Ikea al bij ons in huis, dus deze konden we ook niet laten liggen. Aan de muur hangen een aantal posters die we bestelden bij Desenio. Ik vind ze zó leuk! Ze fleuren de donkerblauwe muur ook helemaal op.

De leeuw houdt de boel mooi in de gaten! Daarnaast (boven op de kast) staat een camera die wij gebruiken als babyfoon. Of althans, om iets om de baby in de gaten te houden. Je kunt deze camera gemakkelijk met een app bedienen (ook draaien en tegen praten!). Super handig! Op de grond zie je het bankje dat ik van alle kleuters uit mijn klas kreeg. Handig, want daarin zitten nog allerlei spulletjes die we nu niet gebruiken.

Op de commode zaten simpele zwarte knopjes, bij Xenos vonden wij deze met sterretjes. Vonden we net iets leuker staan! Het rompertje met I LOVE ARUBA kochten we tijdens onze vakantie daar. We wisten toen nog maar net dat ik zwanger was en dit was het eerste dat we kochten. Ik weet zo niet meer welke maat we hebben gekocht, maar ik denk dat ik ‘em daarna ga inlijsten. Als hij eruit is gegroeid dan. Wij zijn gek op Aruba en hebben er heel mooie herinneringen. Vandaar :)

Bij het inrichten van de commode en de babykamer heb ik veel filmpjes op YouTube bekeken, haha. En iets dat bijna iedereen zei was dat je die hydrofiele doeken het best zo dicht mogelijk bij je in de buurt kunt hebben. Vandaar dat ik er een aantal in een mandje heb gedaan. En dat staat nog leuk ook! De gehaakte flamingo is een cadeautje van mijn moeder.

En deze poster moest er natuurlijk wel hangen! Ron heeft alle films volgens mij al 5 keer gezien dus dit mocht niet ontbreken! We bestelden deze poster ergens op internet (ik weet niet meer waar…), lijst eromheen en klaar! En eerlijk is eerlijk, ik heb zelf de films nog nooit gezien, maar ik vind de poster heel goed staan bij de rest!

En nog een beetje Aruba ;) Ik weet niet of deze knuffelschildpad lang in zijn bed blijft liggen hoor, geen idee of dat handig en veilig is, maar nu ligt hij er wel lekker ;) Ook deze namen we mee uit Aruba! Het grijze dekentje is van Koeka, ik wil er bijna zelf onderkruipen, zo lekker zacht!

Dit voorleesboek kreeg ik van vriendinnen, het is zó’n schattig boek, ik heb ‘em in de klas ook al vaak voorgelezen. En die stoere pet die je ziet kreeg ik van een andere vriendin.

Wij zijn allebei heel erg blij met het eindresultaat, het is precies geworden hoe wij het leuk vinden. Alles past bij elkaar, maar niet té overdreven gestyled. Wellicht dat onze baby er allang in ligt als dit artikel online komt, misschien ook niet, wie zal het zeggen ;)

Volg:

Comments

  • Laura
   10 juni 2018 / 12:14

   Waarom raar? Ik ben benieuwd!

   Wij vinden het fijn ( in ieder geval in het begin) om te kunnen zien of hij slaapt of nog goed in zijn bedje ligt.

 1. 6 juni 2018 / 08:13

  Oeh, die blauwe kleur op de muur vind ik erg mooi! Leuk hè de posters van Desenio, ik heb er zelf ook diverse;-)

 2. 4 juni 2018 / 13:23

  Aaah, wat een leuke kamer! De kleur op de muur is echt prachtig. Leuk dat het lekker rustig oogt, word ik altijd erg blij van.

 3. 4 juni 2018 / 10:48

  Oh wat een leuk kamertje! Dat leeuwtje staat bij ons ook in de babykamer klaar voor onze kleine dame! Vind het echt een geslaagd project! Leuk dat Noud zo’n warm nestje heeft!

 4. 4 juni 2018 / 09:57

  Wat een super leuke kamer is het geworden, Baby Noud zal hier heerlijk kunnen slapen!

 5. 4 juni 2018 / 08:23

  Wat leuk zeg, mega schattig en stoer tegelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge