Photo Diary #16 Heel Veel Foto’s!

Goedemorgen! Houden jullie het nog uit met de warmte? Hier in het oosten van het land is het al een paar dagen heel erg warm en hoewel ik dat normaal nooit een probleem vind (het kan me niet warm genoeg zijn!) mag het nu wel wat minder.

Ik heb heel veel foto’s voor jullie, er is namelijk al een tijdje geen photo diary online gekomen. Jullie hebben al kunnen lezen dat onze zoon Noud geboren is! Inmiddels is hij al weer 2 weken oud en heb ik tussen het slapen en voeden door wel weer zin om af en toe een artikel online te gooien. Te beginnen met een photo diary! De volgorde zal niet helemaal kloppen, daarvoor is het allemaal al te lang geleden. Kijk je weer mee?

Eén van de laatste foto’s van mijn dikke babybuik! Het shirtje bestelde ik bij Sans Online.

Ons favoriete ontbijt van de laatste weken: mango, yoghurt en cruesli.

Bij de nagelsalon liet ik nieuwe nagels zetten, dit keer een stuk korter. En eigenlijk bevalt me dat wel!

Dit boek kreeg ik opgestuurd en het las zo gemakkelijk weg dat ik het in no time uit had. Het is op een heel humoristische manier geschreven, maar wel met echt handige tips erin!

Dit fijne dekentje van Koeka hebben we al veel gebruikt. Het is een dunne, luchtige stof, perfect voor deze warme dagen! Mocht je het artikel erover gemist hebben, dan kun je die hier nog eens lezen.

En daar ligt Noud! Jullie hebben al kunnen lezen dat ik bevallen ben (9 dagen eerder dan verwacht) en dat alles goed is gegaan. Hij is zó lief en we zijn zó trots en blij!

Mijn zusje maakte dit geboortekaartje. En ze heeft de smaak te pakken dus mocht je nog op zoek zijn naar iemand die geboortekaartjes maakt; dan moet je bij Anne-Loes zijn! Je kunt haar volgen op Instagram, daar kun je meer vinden over haar werk!

Toen we terugkwamen uit het ziekenhuis (we moesten na de geboorte van Noud nog 2 nachtjes blijven), hebben we gelijk sushi besteld. Lekker!!! Wel heel veel, we hebben er twee dagen van gegeten.

Die handjes!!

Mijn armbanden passen weer! Ik hield zoveel vocht vast dat ik geen sieraden meer om kreeg. Het kinderwagen bedeltje kreeg ik tijdens mijn babyshower en het blauwe bedeltje met hartjes kreeg ik van mijn ouders op de dag dat Noud geboren is.

 

Heerlijk al dat zomerfruit. In de winter kom ik niet verder dan appels en mandarijnen, in de zomer is er zoveel meer keus.

En wat doe je nog meer als je bevallen bent? Een wijntje drinken en een stokbroodje filet american eten!

En een Amstel Bright drinken! Daar hadden Ron en ik stad en land voor afgezocht een paar weken geleden. We dronken het altijd op Aruba, in Nederland is het alleen bij de Plus te koop.

Mijn zusje appte me deze foto door met de vraag of ze deze voor me mee moest nemen. Yes please. Ik vond ‘em erg lekker!

Van Brandfield kreeg ik dit mooie Guess horloge opgestuurd. Normaal gesproken draag ik alleen zilveren sieraden, dus dit is wel even wennen. Maar ik ben er erg blij mee! De armband die je ziet kreeg ik van de webshop Kaya Sieraden, de naam van Noud staat erin gegraveerd. Een artikel erover volgt nog!

En nog zo’n fijn pakketje; Tiny Rituals met fijne producten voor Noud. Die kreeg ik opgestuurd van een PR bureau; super lief!

Mijn zusje werd 25 en ze bestelde deze taart bij Nienke’s in Enschede. Op de foto niet zo heel goed te zien, maar er zitten zelfs glitters op!

Zo, dat waren een heleboel foto’s! Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien, laat gerust een reactie achter bij de comments, dat vind ik leuk!  X

Volg:

Comments

 1. 4 juni 2018 / 07:25

  Gefeliciteerd met jouw zoontje en je zus natuurlijk, die taart ziet er echt geweldig uit

 2. 2 juni 2018 / 22:05

  Leuk! Geweldig dat alles goed gaat met Noud!

 3. 2 juni 2018 / 19:56

  Proficiat met je zoontje. Wat een mooie naam!

 4. 2 juni 2018 / 16:12

  Mmmmmh sushi heerlijk! Ik ben gisteren ook sushi gaan eten!

 5. 2 juni 2018 / 15:52

  Wat een mooi zoontje! Proficiat!
  Die taart voor je zus ziet ook er geweldig uit

 6. 2 juni 2018 / 11:44

  I love it! Wauw echt wat prachtig, je nagels, je knappe zoontje, die armband, wauwie zo leuk! Geniet

 7. 2 juni 2018 / 11:43

  LOL ik dacht eerst dat je buik een vrolijk geel kussen met een bloem was : ) Maar toen las ik de tekst, en blijkt het dus je buik te zijn. Superleuk shirtje overigens.

 8. 2 juni 2018 / 11:36

  Ahh noud! Wat een knapperd. Hele leuke taart ook!

 9. 2 juni 2018 / 06:12

  Prachtige foto’s!
  Met schitterende aandenken.
  Mooi kindje.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge