Posters voor de babykamer (via Desenio)

Het is niet de eerste keer dat ik een stukje schrijf over de posters van Desenio, maar ik vind het nou eenmaal een ontzettend leuke webshop! Ze hebben een enorm groot assortiment aan posters, voor elke kamer in huis is er wel iets te vinden. De woonkamer is al voorzien en ook boven hangt al het één en ander. Tijd voor de babykamer! 

Wij bestelden deze 5 posters. We wilden graag vrolijke kleuren tegen de blauwe muur (de kleur is Denim Blauw van Praxis trouwens). De jungle poster en de dino poster hebben erg mooie kleuren, precies wat wij leuk vinden. De zwart wit posters hebben we in een iets kleiner formaat besteld om er een leuke collage van te maken.

Als je gaat bestellen bij Desenio zorg dan even dat je de kortingen goed in de gaten houdt, er zijn regelmatig leuke aanbiedingen namelijk! Je kunt de posters kant en klaar met lijst en al bestellen, maar dat hoeft niet. Wij hebben alleen de posters besteld en de lijsten bij Ikea gekocht.

Ken jij Desenio al? Heb jij er al wel eens posters besteld? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 4 april 2018 / 21:21

  Wat een leuke posters! Stiekem hou ik ook nog wel van dino’s ;)

 2. 4 april 2018 / 10:40

  ontzettend leuk, kwam er op pinterest ook meer tegen!

 3. 4 april 2018 / 00:44

  Ik ken Desenio (nog) niet, maar ik ga zeker even een kijkje nemen, want ik vind ze echt heel erg leuk

 4. 3 april 2018 / 20:22

  Dat zijn inderdaad hele gave posters! Die met de tijger is heel erg leuk!

 5. 3 april 2018 / 15:45

  Ik ken het het nog niet, maar posters zijn gewoon altijd leuk. De gekozen posters staan trouwens erg goed bij elkaar!

 6. 2 april 2018 / 23:20

  Die zijn heel erg leuk! Ik houd zelf ook van posters

 7. 2 april 2018 / 15:01

  Nee, ik kende dit nog niet. Ik vind dat je hele leuk posters hebt besteld. En zo kun je ook nog eens makkelijk wat anders doen.

 8. 2 april 2018 / 06:58

  Mooie kleur verf!
  Prachtig!
  Ik heb hier een aantal muren waar ik iets leuks wil ophangen.
  Dus zal ik even kijken….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge