Review: hannah Remodelling Cream & Body Oil (zonder striae je zwangerschap door!)

Vandaag laat ik jullie twee nieuwe producten van hannah zien, speciaal voor zwangere én net bevallen vrouwen. Ik laat jullie de Remodelling Cream & Body Oil zien, een onmisbaar huidverbeterend duo!

Mensen die mij kennen weten dat ik het heel erg leuk vind om zwanger te zijn, maar dat ik het een heel stuk minder leuk vind dat mijn lichaam zo enorm groot is geworden.  Mensen om me heen zeggen dat het meevalt en dat het erbij hoort, maar ik kan niet wachten om mijn oude lichaam weer terug te hebben. Ik weet ook heel goed dat dit het minst belangrijk is om over te ‘zeuren’ maar toch. Blijkbaar is het voor mij toch belangrijker dan ik had gedacht. Daar is op dit moment niet zo heel veel aan te doen, maar waar ik wel voor kan zorgen is dat mijn huid in een goede conditie blijft. Met deze remodelling cream & body oil gaat dat wel lukken!

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam van een vrouw. Door het groeien van de baby neemt het gewicht van vrouwen toe en zet de huid uit, met als gevolg vaak de vorming van striae. Onder invloed van hormonen kan de huid bovendien droog worden en onplezierig strak gaan aanvoelen. De Remodelling Cream en de Body Oil van hannah® kunnen beide succesvol wordt ingezet bij de behandeling van o.a. striae en een uitgedroogde huid. Dit maakt dit huidverbeterende duo onmisbaar voor zwangere vrouwen alsmede voor pas geworden moeders!

hannah Remodelling Cream

De hannah® Remodelling Cream bevat maar liefst 12% ingekapselde natuurlijke Vitamine E! Dit is een uitzonderlijk hoog percentage voor een crème. Deze vitamine is toegevoegd omdat deze een cruciale rol speelt bij het voorkomen van huidbeschadigingen, ofwel voor een snel herstel van een reeds beschadigde huid zoals bijvoorbeeld bij striae. Vitamine E activeert de doorbloeding, regenereert de huid, herstelt beschadigde huidcellen, verstevigt het huidweefsel en bevordert een optimaal zuurstofgebruik van de huid. Deze regelrechte ‘herstelvitamine’ vermindert tevens de verharding van de wanden van de kleine bloedvaten in de huid, waardoor de roodheid van littekens zoals bij striae vermindert en deze daardoor minder zichtbaar worden. Als je zwanger bent kan de huid veel gevoeliger zijn dan anders. De rijke en volle samenstelling van hannah® Remodelling Cream bevat tevens Kamille-extract. Deze natuurlijke werkstof heeft een intensief weerstandsverhogende werking voor de huid en werkt tevens kalmerend bij diverse huidirritaties.

Ik heb gelukkig (nog) geen last van striae en ik hoop ook heel erg dat dit de laatste weken niet alsnog gebeurd. Ik smeer nu al twee weken trouw mijn buik en bovenbenen in met de remodelling cream en jongens, serieus, ik raad dit echt aan! De crème is vrij dik, maar smeert heel gemakkelijk uit. De creme trekt snel in en toch voel je nog even dat je ‘em hebt aangebracht. Op een positieve manier want mijn huid voelt echt heel erg zacht aan. Zelfs de volgende ochtend nog!

hannah Body Oil

In de formule van hannah® Body Oil is Macadamia-olie als belangrijkste basis gecombineerd met Arganolie. De vruchten van de Marokkaanse Arganboom zijn voorzien van zaden, waaruit de Arganolie geperst wordt. Deze olie wordt niet alleen gebruikt voor het bereiden van voeding, maar is met name voor de huid een weldaad. Arganolie bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan essentiële vetzuren, waardoor het herstellende vermogen op de vet- en vochtbalans van de huid groot is. Door dit herstel wordt de natuurlijke huidbarrière versterkt. Linolzuur, het voorstadium van vitamine F, is in Arganolie maar liefst 3x meer aanwezig dan in olijfolie. Arganolie bevat tevens natuurlijke vitamine E, met een krachtige werking tegen vrije radicalen. Hierdoor wordt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid geoptimaliseerd en dit helpt stressreacties in de huid voorkomen. Deze body olie is dé ideale verzorging voor de huid van zwangere vrouwen en mamma’s die net zijn bevallen. Dankzij de milde samenstelling op basis van natuurlijke oliën kan de hannah® Body Oil ook worden gebruikt voor een kalmerende babymassage.

Voorkomen is altijd beter dan genezen! Oliën zorgen ervoor dat je huid soepel en sterk wordt én ook blijft! Zeker in het laatste trimester van de zwangerschap is dit heel belangrijk want daarmee kan striae geminimaliseerd óf zelfs voorkomen worden. Ik gebruik de body oil in combinatie met de remodelling cream. Nadat ik mijn buik en bovenbenen heb ingesmeerd met de crème breng ik een laagje body oil aan. Voor mijn onderbenen, armen en de rest van mijn lichaam gebruik ik alleen de olie. Ook hiervan voelt mijn huid erg zacht aan en heb ik geen last van droge plekjes! Ook perfect dus als voorbereiding op de lente en zomer (rokjesdag!)

Hét gouden duo voor een lichaamshuid in topconditie tijdens én na de zwangerschap

Ik ben inmiddels bijna 33 weken zwanger en hoef nog maar een paar weken, maar ik ben heel blij dat ik deze producten nog ontdekt heb! Gebruik je deze producten tijdens de eerste maanden van je zwangerschap, dan zal dit effectief helpen om de vorming van striae te voorkomen en je huid optimaal soepel, veerkrachtig en gezond te houden. Mocht je al een beetje striae te hebben, dan zal de dagelijkse verzorging met deze producten binnen afzienbare tijd resulteren in een zichtbare vermindering van de striae. Ik kan hier zelf dus niet over oordelen, maar heb er wel heel goede verhalen over gehoord en gelezen. Ik geloof er in!

Dankzij dit gouden product duo kunnen alle ‘newborn mamma’s’ of moeders in wording met een mooie, gezonde en gave huid genieten van hun zwangerschap en kraamtijd! 

Ik ben echt – oprecht – heel enthousiast over beide producten. Vraag maar na aan Ron, want hij hoort al twee weken lang niets anders meer haha. De geur van de producten is vrij neutraal, totaal niet overheersend. Het zijn mooie producten (ook belangrijk!) die ook nog eens leuk staan in de badkamer. Ze geven mij echt een gevoel van luxe! En dat vind ik zelf wel erg fijn, helemaal nu tijdens de zwangerschap. Noem me gerust oppervlakkig, maar als ik geen leuke kleding kan kopen en er voor mijn eigen gevoel niet leuk uit kan zien dan zorg ik er met goede producten graag voor dat ik lekker in mijn vel zit! Deze producten helpen daar zeker bij!

Prijzen en verkrijgbaarheid
De hannah®-producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V. Neem gerust eens een kijkje op de website, daar is nog meer informatie te vinden.  Speciaal voor aanstaande moeders heeft hannah  een grootverpakking van 200 ml van de remodelling cream op de markt gebracht.  Die gebruik ik nu dus al een week of twee en hij is erg zuinig in gebruik! Het is een grote tube, zoals je wel kunt zien op de foto’s.

Remodelling Cream € 64,00/50 ml en € 165,00/200 ml
Body Oil € 43,00/500 ml

Welke producten gebruik jij om jouw huid te verzorgen? Heb jij al eens een product van hannah gebruikt? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 4 april 2018 / 19:14

  Laatst las ik ergens op een blog dat het een fabeltje is dat striae te voorkomen is met smeerseltjes.. Ik ben nog nooit zwanger geweest, dus ik heb geen idee!

 2. 4 april 2018 / 15:51

  Ik denk dat je eerder je goede genen mag bedanken dan elk middel wat je gebruikt hebt om Striae te voorkomen. Maar hey, goed smeren is altijd goed en jezelf verwennen is ook belangrijk!

 3. 4 april 2018 / 09:09

  Nou ik ben nog niet zo ver maar zoiets lijkt mij zeker handig om aan te schaffen! Lijkt me echt zo vervelend als je striae er aan over houdt :-(! Mooie nagels heb je!

 4. 4 april 2018 / 07:03

  Ik vind de verpakking heel no nonsense! Fijn dat je tevreden bent over het product. Zelf geloof ik eigenlijk niet dat striae te voorkomen zijn.

 5. 3 april 2018 / 12:55

  Het ziet eruit als fijne producten. Je kunt er niet altijd wat aan doen, het is net hoe elastisch je huid is. Toch heb je zeker een goed punt met voorkomen is beter dan genezen. Als je je huid goed ondersteunt, dan is het zeker mogelijk dat je het voorkomt.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Mindfulness en 1000 vragen aan jezelf van FlowMy Profile

 6. 3 april 2018 / 12:52

  Goed dat je er zo tevreden over bent. Toen ik zwanger was was de keuze van al dit soort producten vrij beperkt, nu zie ik zoveel nieuws op de ‘zwangerschaps-markt’. Een goede ontwikkeling!

 7. 3 april 2018 / 06:27

  Klinkt heel goed!
  Dit merk huidverzorgingsproduvcten werkt altijd fijn.
  Fijn dat jij geen last hebt van striae.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge