Nieuw: Wilkinson Sword Intuition f.a.b

Het meest f.a.b.uleuze nieuws van het jaar: met de nieuwe Intuition f.a.b. van Wilkinson Sword is scheren nu tweerichtingsverkeer. In plaats van het scheermesje zoals gewoonlijk na elke beweging van de huid af te halen, kun je nu met de Intuition f.a.b. in één moeite door. Het gloednieuwe scheersysteem scheert namelijk moeiteloos in twee richtingen. Dus niet alleen van beneden naar boven, maar ook van boven naar beneden. Dat betekent twee keer zo snel klaar. Wilkinson Sword is de allereerste en enige met dit baanbrekende scheersysteem voor vrouwen.

F (orward) A (nd) B (ackwards)

Als je je als vrouw scheert, weet je: van beneden naar boven – stoppen en opnieuw van beneden naar boven … één kant op scheren. Dat is nu verleden tijd. De Intuition f.a.b. biedt een nieuwe en moeiteloze scheerervaring: in plaats van het scheermes na elke beweging weer opnieuw op de huid te zetten, scheert hij volledig en gemakkelijk in beide richtingen, heen en weer. Dit kan dankzij de unieke opstelling van de mesjes waarbij de drie bovenste mesjes in de tegenovergestelde richting van de twee onderste mesjes scheren. Met dank aan de water geactiveerde gel rondom de mesjes glijdt de Wilkinson Sword Intuition f.a.b. ontzettend makkelijk over de huid. De vloeiende beweging, gecombineerd met het verzorgende effect, zorgen ervoor dat het scheren van je benen, oksels en bikinilijn vanaf nu een fluitje van een cent is. En tijdbesparend!

En behalve dat deze het scheren nog gemakkelijker maakt…kijk dan eens hoe leuk dit mesje eruit ziet! Hij is knalroze en met witte letters staat er f.a.b. opgedrukt. Het oog wil ook wat toch?

Dit leuke scheersysteem is vanaf april 2018 te koop bij de meeste drogisterijen voor een adviesprijs van €13,99 en €14,99 (voor de navulling van 3 mesjes).

 

Wat vind jij van dit leuke knalroze scheermesje? Laat het gerust weten in de comments! 

*

Volg:

Comments

 1. 2 april 2018 / 08:58

  Wat handig zeg dat je gewoon heen en terug kunt met dit scheermesje. Slim bedacht vind ik!

 2. 1 april 2018 / 23:30

  Ik ben ook zo blij met dit scheermesje, just love it!
  Fijne review heb je geschreven

 3. 1 april 2018 / 23:19

  Goh en hebben we dat echt nodig, dat was wat ik me afvroeg… sorry hoor, maar met extreme beharing (ik heb PCOS en dus een mannelijke beharing) heb ik lang gezocht naar wat echt goed was en ik ben door het dolle hene van de Gilette Venus Breeze… Bovendien wax ik vooral en scheer ik dus zeer zelden

  Maar he, ik denk dat iedereen zijn eigen voorkeur daarin moet volgen, ik wijk na lang zoeken gewoon niet meer af… ook al zijn deze misschien heel handig! ;)

 4. 1 april 2018 / 13:58

  Leuk kleurtje dat roze! Het lijkt me een handig scheermesje om te gebruiken :)

 5. 1 april 2018 / 12:58

  Wat een handige ontwikkeling! Ik gebruik bijna nooit een scheermes omdat ik een IPL apparaat thuis heb, maar dit lijkt me wel echt handig. De naam vind ik ook leuk gevonden, forwards and backwards.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge