Outfit: My Jewellery

Goedemorgen! Vandaag laat ik jullie wat nieuwe items zien die ik ontving van My Jewellery. Een naam die ik onmogelijk uit kan spreken haha, ik struikel er altijd over. Allang niet meer alleen een webshop, want inmiddels zijn er al een aantal filialen verspreid door Nederland geopend! 

Een soort van outfit foto’s, haha. Ik voel me na de bevalling nog niet helemaal lekker in mijn vel. Ik weet dat het nog maar 6 weken geleden is, maar had graag gehad dat al mijn kleding weer net zo zat als voor de zwangerschap. Lekker realistisch he ;-) Ik heb nu soms nog een beetje het gevoel dat mensen zich afvragen of ze het tweelingbroertje van Noud vergeten zijn te halen. Maar goed, die kilo’s verdwijnen vanzelf wel weer!

De rok hierboven heb ik dan ook maar een maatje groter besteld haha. Mijn heupen zijn namelijk echt een stuk breder nu. Ik twijfelde eerst of de lengte van de rok mij zou staan – omdat ik niet zo lang ben – maar dat valt me heel erg mee! Ik combineer de rok nu met de zwarte top (ook van My Jewellery) met kanten details. Die top staat trouwens ook erg leuk op een simpele spijkerbroek!

Dit shirtje is op mijn lijf geschreven! Knalroze met felgekleurde letters. Ik hou van dit soort outfits en op gewone dagen kun je me hierin uittekenen! Spijkerbroek of shorts, shirtje en sneakers. Love it!

En hoe schattig is dit kettinkje? Ik draag tegenwoordig meer goudkleurige sieraden en een kettinkje had ik nog niet. Deze is heel minimalistisch en net iets aparter door de kleine bolletjes.

Deze twee jurkjes heb ik ook nog op het oog. Vooral van het zwarte jurkje vind ik het model echt geweldig!

Dus als je nu op zoek bent naar sieraden, kleding, schoenen of een nieuwe tas, bij My Jewellery heb je volop keus! Bestellen is gemakkelijk, plaats je je bestelling voor 20:00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Boven de €50,- betaal je geen verzendkosten. Wil je liever ‘in het echt’ winkelen? In Arnhem, Breda, Den Bosch, Maastricht en Utrecht vind je een boutique van My Jewellery.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn nieuwe items vinden, laat het gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

 1. 6 juli 2018 / 13:41

  Ik moet toch even zeggen dat ik vind dat je er fantastisch uit ziet hoor!!! 6 weken??? Dat is inderdaad niets haha, en als je er dan al zo uitziet!? Ik vind de rok fantastisch. Had hem al gezien op je Insta account, is het een beetje een stretchy stof? Ga zondag denk ik even bij MJ kijken of het wat voor mij is :)

  • Laura
   10 juli 2018 / 13:32

   Ah lief, dankje! Nee niet echt strechy!

 2. 5 juli 2018 / 08:03

  Owww, die rok op de eerste foto vind ik prachtig, hij staat je echt heel mooi hoor, niet over twijfelen. Ook de twee onderstaande jurkjes die je laat zien zijn mooi, eigenlijk allebei. Ik was toevallig laatst in de winkel in Utrecht, en ik had ook een jurkje in mijn hand, maar die was een beetje aan de korte kant. Jammer, want het model was verder mooi en het had ook zo’n gezellig en zomers printje.
  bychristiana onlangs geplaatst…Review Huidverzorging van BiodrogaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge