New in: Nike Internationalist

Wat is er leuker dan nieuwe schoenen kopen? Naast nieuwe kleren of tassen kopen natuurlijk. Niets als je het mij vraagt. Noem me oppervlakkig of materialistisch, ik kan gewoon echt blij worden van nieuwe spullen. Ik hecht daarentegen weinig waarde aan de prijs; ik wordt net zo blij van een nieuw H&M shirtje als van een dure tas. Als ik het maar mooi vind, is mijn motto. Met schoenen heb ik dat ook, alleen vind ik het wel belangrijk om ook te investeren in een goed paar schoenen. En dan bedoel ik schoenen waarmee je niet na een uur winkelen blaren op je voeten hebt en je tenen afgekneld worden als je er even mee naar de supermarkt loopt.  Als ik een dag ga winkelen of op welke manier dan ook lang moet lopen vind ik het belangrijk om goede schoenen te dragen. Niets irritanter namelijk dan zere voeten en weten dat je nog niet eens halverwege bent.

8fe886c78aaac5c4f09a9ec104069b36

Al lange tijd wilde ik nieuwe Nikes, ik had mijn zinnen gezet op witte Nikes, maar die zoektocht duurde en duurde maar, mijn maat was telkens uitverkocht. Net toen ik me bij mijn zoektocht had neergelegd, kwam ik in/op de DefShop deze – verre van witte – Nikes tegen. Oeh la la! Deze vond ik ook wel erg mooi! Knalroze details en bordeauxrood om het iets draagbaarder te maken. En met het oog op de herfst (waar ik nog láááááng niet aan wil denken) leek me dit een goede beslissing.

~DSC_4512g

~DSC_4513g

~DSC_4515g

~DSC_4516g

Ik combineer ze nu met een lichte spijkerbroek, maar na de zomer denk ik dat ze super tof staan met een grijze of zwarte broek. Door de felroze kleur zijn ze nu draagbaar en door de bordeauxrode kleur (ze lijken iets paars op de foto) zijn ze ook in de herfst te dragen.

Dit zijn Nike Internationalist en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. De schoen is van leer en textiel met een kunststof zool. En ze lopen als pantoffeltjes! Deze schoen valt normaal uit, ik heb ze in mijn eigen maat besteld.

IMG_20150607_194227

Je kunt deze sneakers hier bestellen!

*

Draag jij vaak sneakers? Wat vind je van deze Nike Internationalist? Laat het ons gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

  1. 4 juli 2015 / 21:07

    Ik vind de Nike Internationalists echt supermooi! Leuk kleurtje heb je gekozen.

  2. 4 juli 2015 / 20:52

    Oeh I like! Die lijken wel een beetje op de mijne (geen idee welk model dat is). Ik draag steeds meer sneakers, voornamelijk omdat deze gewoon het fijnste zitten :)

  3. 4 juli 2015 / 10:15

    Gave nikies ! Ik heb de adidad superstar van deze webshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge