New in: tas van Paul’s Boutique

Oeh la la!! Wat ben ik blij met mijn nieuwe tas! Ik had natuurlijk een originele inleiding kunnen bedenken voor dit artikel en de spanning kunnen opbouwen, maar dat heeft deze prachtige tas niet nodig. Deze opvallende tas is een mooie aanvulling op mijn lente en zomer garderobe en ik kan niet wachten om dit plaatje mee te nemen naar het terras.

~1g

Over Paul’s Boutique

Paul’s Boutique begint in de jaren 90. Paul Slade dompelt zich onder in de muziek en fashionwereld. Hij begon met het maken van t-shirts voor vrienden en familie, maar inmiddels is het merk een internationaal bekende naam. Vooral in Londen kreeg Paul’s Boutique veel naamsbekendheid. Zijn reis begon op de Portobello markt tot aan een eigen boetiek in de grote Londense fashionketen op Oxford Street, Topshop. Ook is de tassencollectie te koop bij The Little Green Bag.
Alle ontwerpen van Paul’s Boutique worden zodanig ontworpen dat de Londen Girl zich hiermee kan identificeren. Maar niet alleen de Londen Girl, ook in Nederland wordt het merk steeds bekender. En dat is maar goed ook, want de artikelen van Paul’s Boutique zijn er om gezien te worden! Bron

Voor mij was Paul’s Boutique nog een onbekend merk. Ik kwam het merk voor het eerst tegen op de website van The Little Green Bag, waar deze tas vandaan komt. Dit is de Ashley Contemporary, naast de kleur stone is de tas verkrijgbaar in het donkerblauw.

Op het eerste gezicht lijkt de tas neutraal, niet te opvallend door z’n zachte kleur. Maar als je de tas een kwartslag draait en ‘em van de zijkant bekijkt, komt de neonroze kleur je al tegemoet. De zijkant heeft naast de felle roze details ook een iets donkere kleur dan de rest van de tas.

~2g

~49

Hierdoor past de tas helemaal bij mij. Subtiel, maar door de details valt hij toch lekker op. En over opvallen gesproken, de binnenkant van de tas vind ik helemaal geweldig. Laten we elkaar geen mietje noemen, hij doet bijna pijn aan je ogen, maar hoe tof is de binnenkant?

~3

~5

Lekker fel (nog vele malen feller dan op de foto) en schattig door de stipjes. I love it! De tas heeft een (extra) binnenvak met rits.

~6

De tas is erg ruim, waardoor hij perfect is voor zowel mijn werk áls voor een dagje shoppen. Ik ben er heel erg blij mee en helemaal met dit mooie weer is dit een tas die gezien mag worden!

Op de website en Facebookpagina van The Little Green Bag vind je meer informatie en prijzen over deze tas. Klik hier voor een directe link naar de tas.

Wij zijn erg benieuwd wat jullie van deze tas vinden. Wat vinden jullie van de neonroze details? Laat het ons gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 13 april 2015 / 21:31

  Wat een mooie tas zeg, heel leuk met die roze accenten :)

 2. 13 april 2015 / 20:27

  Echt een hele gave bag! Ik vind de tassen van PB echt heel leuk.

 3. 13 april 2015 / 09:11

  Wat een prachtige tas! Vooral die kleurencombinatie is super!

 4. 12 april 2015 / 19:14

  Echt een prachtige tas! Dat roze aan de binnenkant maakt het alleen nog maar leuker!

 5. 12 april 2015 / 12:52

  Wat een enorm mooie tas! Dit merk zie ik steeds vaker voorbij komen, leuk! Ik vind de roze details heel gaaf, ook echt mijn ding!

 6. 11 april 2015 / 19:47

  Wat een beauty zeg <3 Vooral die voering is zo tof.

 7. 11 april 2015 / 15:53

  Onwijs leuke tas! Ik heb twee maandjes geleden ook een tas van Pauls Boutique gekocht, de Maisy. Ik vind de roze details in je tas zo gaaf!

 8. 11 april 2015 / 14:01

  Oh waaauw deze is PRACHTIG!
  Echt nét een nieuwe tas gekocht maar anders stond deze volgende week nog bij mij thuis <3

 9. 11 april 2015 / 10:27

  Wat een leukerd! Die site moet ik onthouden voor mijn verjaardag!

 10. 11 april 2015 / 10:11

  Deze is gaaf zeg! Een mooie neutrale kleur en dan zo’n leuk roze detail!

 11. 11 april 2015 / 09:15

  Ik zat er toevallig gisteren naar te kijken! Il zit te kijken of ik hem ook zal halen, want ik vind hem onwijs leuk X

 12. 11 april 2015 / 08:11

  Ja, deze tas heeft geen verdere inleiding nodig ;) Ik vind hem onwijs mooi! Dat felle roze staat super mooi bij de lichte kleur. Toffe tas voor de zomer!

 13. 11 april 2015 / 07:35

  Wow, die tas is prachtig! Deze heeft echt super leuke details :)

 14. 11 april 2015 / 06:16

  Erg mooie bag!
  Weet je dat dit ook in een groot warenhuis te koop is?
  Er is zoveel mooi ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge