New in | Tas van Twinkeltje.nl

Een tijdje geleden maakte ik kennis met de webshop Twinkeltje. Een leuke webshop met trendy, goedkope kleding. Naast kleding verkopen ze ook schoenen en accessoires. Ze hebben enorm veel keus! Ik zocht een mooie tas uit en die laat ik jullie vandaag zien.

~g

Deze zwarte doet me op het eerste gezicht denken aan deze tas. De tas is aan de binnenkant voorzien van twee vakjes die sluiten met een rits en twee makkelijke vakjes om bijv. je telefoon in op te bergen. Verder heeft de tas een afneembare schouderband, sluit met een rits en is aan de voorkant voorzien van een merk-tag. Vooral de ritssluiting vind ik belangrijk! Als ik ga shoppen ben ik namelijk altijd bang voor zakkenrollers. Op deze manier wordt het ze toch wat lastiger gemaakt.

Ik heb deze tas nu een week of twee en heb ‘em iedere dag gebruikt. Hij is lekker ruim, alles wat ik nodig heb kan ik erin meenemen (afmetingen: 26 x 33 x 12cm).

~DSC_3031g

Deze tas kost €29,95 en is te bestellen in de webshop van Twinkeltje.

 Dit artikel bevat één of meerdere artikelen die zijn opgestuurd door een bedrijf.

Volg:

Comments

 1. 14 maart 2015 / 15:45

  mooie tas! ik wil deze ook graag maar kan hem niet vinden…
  weten jullie het misschien waar?

 2. Djenna
  25 december 2014 / 10:15

  Wat een mooie tas!
  Het is een perfecte look-a-like van de Michael Kors Selma bag!

 3. 23 december 2014 / 15:15

  Dat is een mooie handtas ;-)
  Leuke webshop met veel leuke accesoires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge