Treatwell | Behandeling bij Assink Pure Identity in Enschede

Short hair, don’t care
Lang haar, korte bob, lange bob, krullen, stijl, donkerbruin, blond. Een korte opsomming van hoe mijn haar er de afgelopen twee jaar uit heeft gezien. Ik ga meestal in een opwelling naar de kapper. Bijvoorbeeld als ik een shirtje heb gezien wat toch echt véél leuker staat met een boblijn (yes, that happened). Meestal zit ik diezelfde dag nog bij de kapper. Ik heb het geluk dat mijn haar erg snel groeit (ook lastig soms, want hallo uitgroei!), maar daardoor vind ik het niet erg om er een stuk af te knippen. Toen wij een aanbieding kregen van Treatwell om een behandeling te ondergaan hoefde ik niet lang na te denken. Ik wilde wel weer wat anders!

Treatwell | Assink Pure Identity
Bij Treatwell heb je enorm veel keuze qua salons. Op de overzichtelijke website van Treatwell kies je een plaats en de gewenste behandeling. En voilá: alle salons waar je een Treatwell behandeling kunt ondergaan komen tevoorschijn. Wat handig! Zo kun je zelf de salon uitkiezen waar jij naar toe wilt. Ik ging voor een kappersbehandeling in Enschede en zag daar Assink Pure Identity tussen staan. Een leuke verassing, want ik had veel positieve verhalen over deze salon gehoord. Ik was er zelf nog nooit geweest, maar de hoogste tijd om daar verandering in te brengen.

ONTDEK JE PURE IDENTITEIT
Assink Pure Identity is een kapsalon en schoonheidssalon waar verder gedacht wordt dan alleen knippen. Het gaat hier om het totaalplaatje, jouw gehele identiteit. Het team staat klaar om het mooiste uit jezelf te halen. Niet alleen op het gebied van haarstyling en kleur, maar ook op het gebied van make-up en beautybehandelingen. Ze werken met producten van Redken, Pureology en Shu Uemura en in de schoonheidssalon de producten van Pascaud en Dermalogica. De producten en behandelingen verbeteren en verjongen de huid op natuurlijke wijze. Ontdek je pure identiteit. Bron
~1
~2
~4

Online een afspraak maken
Hoe handig is het dat je online een afspraak kan maken? Nadat je een keus hebt gemaakt voor een salon kun je zelf je afspraak inplannen, online, 24 uur per dag. Je kiest de behandeling uit die je wilt ondergaan, in mijn geval: kleuren, knippen, wassen en föhnen. Je ziet meteen wanneer er nog plek is. De dag voor je afspraak krijg je een SMS met daarin de tijd en locatie vermeld. Let wel op: de prijzen op de website zijn vanaf prijzen. Het kan zijn dat je ter plekke nog iets moet bijbetalen. Dit wordt vooraf en in overleg gedaan.

Assink Pure Identity
Wat een prachtige salon! En dat zo dicht bij mijn huis. De kapsters die er werkten waren erg aardig en behulpzaam. Assink Pure Identity is meer dan alleen een kapsalon; je kunt er ook terecht voor make-up en beauty behandelingen. Ze werken er met fijne merken zoals Redken, Pureology en Shu Uemura. Zoals ze zelf zeggen: Haal het mooiste uit jezelf! Ontdek je pure identiteit!’

Resultaat
Van de zomer was mijn haar zo geknipt dat het van voor iets langer was dan van achter. Ze heeft het nu allemaal op één lengte geknipt. Daarnaast heeft ze mijn uitgroei bijgewerkt en high,- en lowlights aangebracht. Zo is het hele blonde van de zomerzon er van af. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Het valt mooi en ook met de kleur ben ik blij. Omdat het nu allemaal op één lengte is geknipt kan ik het laten groeien. Want dat is de bedoeling…totdat ik me weer bedenk ;)

~5

~6

Ik wil Assink Pure Identity bedanken voor de prettige service en mooie kleur! Ook wil ik Treatwell bedanken voor het feit dat ik kennis heb mogen maken met deze handige manier van een kappersafspraak maken. Ik ben echt fan van de website en kan niet wachten om nog een beauty behandeling te boeken.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.
Foto´s gemaakt door mij.

Volg:

Comments

 1. 16 december 2014 / 08:49

  Assink is een mooie salon, prachtig resultaat!

 2. 16 december 2014 / 08:35

  Je kapsel ziet er super uit! Zo te zien ben je helemaal klaar voor de kerst <3

 3. 16 december 2014 / 08:28

  Je kapsel is mooi ;-)
  De make-up op de foto ziet er goed uit!
  Dat merk ken ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge