Nieuw | Batiste Golden Rose: Love is in the air!

Mijn favoriete droogshampoo merk heeft alweer een nieuwe variant! En daar word ik altijd heel erg blij van! 

De nieuwe Batiste Golden Rose zorgt voor wat extra luxe in jouw leven. De droogshampoo heeft een heerlijk verfijnde, lichtzoete en delicate geur en ruikt naar vanille en rozen. Wanneer je Batiste Golden Rose op de haarwortels sprayt, absorbeert het vet. Het laat je haar er weer zacht, schoon en fris uitzien. De droogshampoo is ook perfect voor stijl, fijn of glad haar dat wat extra volume kan gebruiken. Een paar snelle sprays veranderen je look in een handomdraai en zorgen voor textuur in het haar. De ideale oplossing om tijd te besparen.
Blaas je haar nieuw leven in door het gelijktijdig te verfrissen en te stylen. Sla die wasbeurt dus nog even over en slaap gerust wat langer uit. Met Batiste Golden Rose ben je ervan verzekerd dat je coupe goed zit en heerlijk ruikt.

Ik heb mijn enthousiasme over de droogshampoos van Batiste al wel vaker geuit en ook over deze ben ik niets meer dan heel tevreden! Ik vind de geur heel erg lekker en hij laat geen witte waas achter in mijn haar. Al is mijn haar tegenwoordig zo blond dat dat ook amper te zien zou zijn. Mijn haar is echt zichtbaar minder vet en doordat ik deze droogshampoo zo’n 2 á 3 keer per week gebruik hoef ik mijn haren nog maar één keer per week te wassen. En dat scheelt me toch veel tijd!

Hoe te gebruiken?

 1. Goed schudden voor gebruik en ten minste 30cm van je haar houden.
 2. Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels.
 3. Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van de geur van rozen en vanille.
 4. Borstel je haar en style het zoals gewenst.

Batiste Golden Rose is vanaf maart 2018 te koop bij Kruidvat en vanaf juni 2018 bij Etos. Adviesprijs €5,59/200 ml.

*

Gebruik jij een droogshampoo? Wat is jouw favoriete merk? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 1 maart 2018 / 07:10

  Ik kan droogshampoo niet handelen ofzo, want welke ik ook gebruik, de witte waas blijft zichtbaar. Tenzij ik dus voor donker haar gebruik en dan vind ik die van Balea het fijnste!

 2. 28 februari 2018 / 15:09

  Ziet er me een goed product uit! Ik ben benieuwd!

 3. 28 februari 2018 / 08:39

  Het is dat ik nooit droogshampoo gebruik, want verder spreekt de naam en het uiterlijk van dit product me erg aan.

 4. 28 februari 2018 / 08:32

  Zelf gebruik ik geen droogshampoo, maar ben wel heel erg benieuwd naar deze

 5. 27 februari 2018 / 21:14

  ik ken het alleen van vroeger: vies wit poeder dat je bijna je haar niet uitkreeg!!

 6. 27 februari 2018 / 21:10

  Love droogshampoo. Geeft net even een frissere look tussen je wasbeurten inm ik zelf gebruik het liefst die van Aussie of ook een van Batiste

 7. 27 februari 2018 / 19:53

  Vroeger zo vaak droogshampoo gewerkt, ik werkte als student in de taverne van een keuken. Mijn haar stonk na het werken en was zo vettig dat ik niet anders kon als ik nog ergens naartoe moest…

  sindsdien, vroeger opstaan of niet, gewoon water…. zalig…. ik wil het nooit meer… overdodis gehad vroeger!

 8. Krystle
  27 februari 2018 / 18:00

  Ik pak hem weleens stiekem van mijn moeder. Ze heeft er hier één liggen van Andrelon. Vind het super handig. Wil deze ook weleens proberen.

 9. 27 februari 2018 / 17:37

  Ik heb nog nooit een droogshampoo geprobeerd. Misschien ga ik het toch maar eens proberen, scheelt op drukke momenten veel tijd!

 10. 27 februari 2018 / 12:39

  Het klinkt erg goed.
  Ik gebruik het niet nu het kouder buiten is omdat ik dan een wat witte waas op mijn kapsel ervan krijg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge