Nieuw! Louis Widmer Baby Pure-Lijn

De gevoelige huid van baby’s en kinderen vraagt om speciale zorg en aandacht. Het is daarom belangrijk om uiterst milde producten te gebruiken om de tere babyhuid te reinigen en te verzorgen. Louis Widmer heeft zorgvuldig grondstoffen geselecteerd die de babyhuid niet irriteren. Om de huid te reinigen en te verzorgen is het principe hetzelfde: pure en eenvoudige formules geven de huid van de baby precies wat deze nodig heeft.

Ik ontving dit pakket met fijne producten een tijdje geleden en ik (en Noud) hebben inmiddels alles uitgeprobeerd. Naast dat deze lijn prachtig staat in de badkamer en/of babykamer ruikt het ook nog eens erg lekker. Toch wel belangrijk!

De Louis Widmer Baby Pure-Lijn bestaat uit een shampoo en waslotion, verzorgende lotion, verzorgings,- en massageolie, luiercrème en weer en windcrème. Zoals ik al zei hebben wij inmiddels alles uitgebreid uitgeprobeerd!

De huid van Noud reageert goed op deze producten, het droogt zijn huid niet uit, maar hij voelt wel lekker zacht (nog zachter! haha) aan. Je kunt merken dat er geen rare en onbestemde bestanddelen in de producten zitten. De producten in deze lijn bevatten namelijk geen: BabyPure bevat geen: 

 • Parfum
 • Kleurstoffen
 • Minerale oliën
 • Siliconen
 • Alcohol
 • Parabenen
 • PEG-emulgatoren
 • Nanomateriaal
 • Microplastics

DERMATOLOGEN, KINDERARTSEN, VERLOSKUNDIGEN EN OUDERS HEBBEN TIJDENS DERMATOLOGISCHE STUDIES DE UITSTEKENDE HUIDTOLERANTIE VAN DE BABYPURE-LIJN BEVESTIGD.

Ik raad je zeker eens aan deze lijn te bekijken en uit te proberen!

De nieuwe Baby Pure-producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten.

Ik ben benieuwd of jij al bekend bent met deze producten? Vind je het belangrijk om goede producten (voor je baby) te gebruiken? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. Lisanne
  13 juni 2019 / 23:25

  Wat een fijne producten! Klinkt als een geweldige lijn.

 2. 7 juni 2019 / 08:44

  Het klinkt als een fijne lijn. Mijn zoon is niet meer baby maar ik heb nog steeds baby prodcuten voor hem gekocht

 3. Anja
  5 juni 2019 / 21:47

  Dat lijkt me een geweldige lijn, vooral als ik kijk naar de lijst van dingen die niet in deze producten zitten.

 4. Natascha - BeautyOpinie
  5 juni 2019 / 21:18

  Dit klinkt heerlijk zeg! Lijkt me ook wel wat voor Tess, ik let altijd erg op de ingrediënten van de producten die ik voor haar koop.

 5. 5 juni 2019 / 20:03

  Ik ken het merk van de zonnebrandcrème. Die kocht ik vroeger frequent. Zowel de variant zonder als met parfum. Wat goed dat ze een kinderlijn hebben ontwikkeld. Het klinkt heel betrouwbaar en als fijne producten. In mijn tijd was dit er allemaal nog niet volgens mij. Pas later ontdekte ik de ecologische merken.
  Rory onlangs geplaatst…Hoe je de dagelijkse maaltijd tot een feestje kan makenMy Profile

 6. 5 juni 2019 / 15:22

  Dat lijken mij leuke en goed producten. Ik kende ze nog niet maar ik heb dan ook nog geen kinderen natuurlijk. Ik denk wel dat het belangrijk is goede producten te gebruiken. Want je wil natuurlijk altijd het beste voor je baby.

 7. chucky1012
  5 juni 2019 / 06:41

  Mooie producten!
  Fijne review.
  Ik zou dit zeker kopen….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge