Photo Diary #33 veel zon en naar Marco Borsato!

Goedemorgen! Er is weer een week voorbij dus ik heb weer foto’s voor jullie klaarstaan! Niet zo heel veel deze keer, het was (gelukkig!) een rustig weekje! Kijk je mee?

Van Sacha kreeg ik nieuwe schoenen, deze hebben jullie in dit artikel ook al kunnen zien. Ik heb ze al veel gedragen en ik vind ze ook zo leuk! Weer eens wat anders dan altijd maar sneakers.

Noud is gelukkig weer helemaal opgeknapt na alle ellende van vorige week. Hij is weer vrolijk en druk (zo kennen we hem haha).

Lekker een dagje vrij op donderdag. Voor mij niets nieuws (ik ben altijd vrij op donderdag), maar wel heel leuk om met z’n 3en vrij te zijn. We deden niet veel bijzonders, zijn even de stad in geweest en hebben daarna de voorraad la geplunderd ; )

Och och, wat was het lekker weer! Toen Noud rond 9 uur in bed lag voor zijn ochtendslaapje, zat ik in de tuin met een kop koffie. Burgelijkheid ten top!

Van My Jewellery kreeg ik een aantal outfits opgestuurd. Binnenkort laat ik jullie die in een uitgebreid artikel zien! Dit groene shirt is een nieuwe favoriet!

Dit smaakte lekkerder dan het eruit ziet haha. Risotto met champignons en asperges.

Nieuwe nagels! Dit is de kleur Strawberry Milkshake.

Dit begint echt op een verslaving te lijken, nacho’s van Taco Mundo. Zó lekker, dat kan ik iedere dag wel eten (doe ik natuurlijk niet).

Gisteren zijn Ron en ik naar het concert van Marco Borsato geweest, dat was echt heel erg leuk! Ik luister al sinds ik mijn eerste CD van hem kocht naar zijn muziek, maar ik was nog nooit bij een concert van hem geweest. Ik vond het heel indrukwekkend, het was ontzettend druk maar de organisatie was echt top. En de muziek ook! En het weer ook trouwens haha.

Deze week staat er weinig bijzonders op de planning. Mijn verstandskies is vanmiddag getrokken dus ik hoop dat ik daar geen last meer van heb.

Bedankt voor het lezen en een fijne week!

Volg:

Comments

  1. 11 juni 2019 / 13:35

    Ooooh wauw wat gaaf dat je bij marco borsato bent geweest! ik ben net als jij trouwens gek op nacho’s

  2. chucky1012
    3 juni 2019 / 19:05

    Leuk dat jullie hier vlakbij waren voor het concert van de beste zanger van ons land….

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge