Outfit: zo zie je me nooit!

Goedemorgen! Vandaag eens een andere outfit dan jullie van me gewend zijn! Aangezien ik 99% van de tijd een spijkerbroek draag en precies nooit jurkjes aan trek is dat niet zo moeilijk. Maar… ik heb de laatste tijd een heleboel nieuwe jurkjes gekocht én mijn nieuwe laarsjes kwamen binnen. Eén en één is twee ;-) Kijk je mee?

Aangezien ik niet de hele zomer in spijkerbroeken wil lopen, maar ik die korte shorts altijd net 30 centimeter te kort vind en ik in de meeste jurkjes niet relaxed kan bewegen (lees: bukken als je het niet verwacht, onverwachte windvlagen op de fiets en een baby op de arm waardoor je ook niet 1 2 3 je jurkje naar beneden trekt), moest ik op zoek naar alternatieven. In mijn geval: jurkjes die iets langer zijn dan super kort, maar niet zo lang dat ik er over struikel. Wonder boven wonder kwam ik dus ineens een heleboel leuke exemplaren tegen! Waaronder deze van de H&M. Fijn stofje (lekker luchtig) en een leuk printje. De achterkant is langer dan de voorkant en dat vind ik dan weer een leuk effect.

Tweede dilemma (wat een keuzes jongens): welke schoenen passen daarbij? Sneakers maken het al snel weer zo sportief en lekker comfortabel, met slippers moet het echt wel lekker weer zijn, hakken draag ik 1 keer per 2 jaar ongeveer en loafers of espradilles (hoe leuk ze ook zijn!) , maken het gelijk weer heel netjes. En toen…. kwam ik deze laarsjes tegen! Het klinkt bijna ongeloofwaardig, maar het is echt waar. Ik was aan het online shoppen bij Sacha en had alweer 3 paar sneakers in mijn digitale winkelmandje tot ik deze leukerds tegenkwam! Hup, sneakers uit het mandje en dit paar erin!

Deze cowboylaarsjes komen uit de Sacha Essentials collectie en is gemaakt van suede (buitenkant) en textiel (binnenkant). Er zit een klein hakje onder van 5 centimeter. De laarsjes vallen precies op maat en zitten erg comfortabel, ik kan er gemakkelijk een dag op lopen. Ik vind het erg leuk dat ze niet helemaal aansluiten bij mijn enkel, maar dat ze iets wijder zitten.

Ik ben er erg blij mee en ik hoop deze outfit vaak te kunnen dragen! Nog even mijn benen voorzien van wat zonnestralen, dat steekt net iets minder af haha.

Wat vinden jullie van deze outfit? Leuk? Of zeg je: trek de volgende keer maar gewoon weer je spijkerbroek aan? Laat het gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

 1. 7 juni 2019 / 10:57

  Staat je heel leuk! Het jurkje vind ik echt super tof. Leuk gecombineerd met de laarsjes.

 2. 6 juni 2019 / 13:23

  Hoi Laura, het staat je geweldig en die laarsjes maken het af, het is niet zo obligaat. Je ziet altijd sneakers eronder, is ook prima, maar dit is net even wat anders. En ze passen natuurlijk ook perfect onder je spijkerbroek :) gr. Jeannet

 3. 6 juni 2019 / 08:51

  Ik vind de laarsjes erbij super cute! al zou ik het zelf toch gewoon lekker met sneakertjes dragen

 4. marietje
  31 mei 2019 / 10:52

  Een woord: Wow!!!

  Meid het staat je prachtig en wat zie je er toch super uit!

 5. chucky1012
  31 mei 2019 / 10:20

  Deze dress staat jou zo pretty.
  De enkellaarzen maken het geheel af.

  Xoxo

 6. 31 mei 2019 / 09:36

  Super leuke outfit, die laarsjes maken het ook helemaal af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge