Nieuw: Zwitsal zonnecrème

Om de kwetsbare huid van jouw kleintje, en die van jezelf, optimaal te beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon, introduceert Zwitsal een complete lijn zonbescherming. Speciaal voor de gevoelige baby- en kinderhuid, ook voor het gezichtje. De waterresistente zonproducten hebben een hoge beschermingsfactor tegen UVA,- en UVB-straling. Alle producten zijn makkelijk smeerbaar en laten geen plaklaagje achter om de huid van jouw kleintje knuffelzacht te houden.

Ik vind het heel belangrijk om mijn huid goed te beschermen tegen de zon (pas sinds een aantal jaar, daarvoor smeerde ik me amper in!). Ik gebruik dagelijks (ook in de winter) een gezichtscrème met SPF en zodra de zon begint te schijnen trek ik de la met zonneproducten open. Vlak nadat Noud was geboren vorig jaar brak er zo’n beetje een hittegolf uit. Ik heb hem toen zoveel mogelijk in de schaduw gehouden, maar wel heel consequent ingesmeerd. En dat insmeren doe ik nu alweer een tijdje met deze fijne producten van Zwitsal!

Kinderen hebben natuurlijk nog geen benul van het belang van zonbescherming, en staan dan ook niet te trappelen om ingesmeerd te worden. Veel liever gaan ze spelen, zandkastelen bouwen en spartelen in het kinderbad. Zwitsal weet dat het lastig kan zijn om de kleintjes stil te laten staan om in te smeren. Daarom zijn alle zonproducten makkelijk smeerbaar en laten geen plakkerig laagje achter.

Alle Zwitsal zonbeschermingsproducten bieden waterresistente bescherming; dit betekent dat het zonproduct niet direct alle UVbescherming verliest als de huid in aanraking komt met water. Het blijft nog steeds belangrijk om na het zwemmen, spetteren of badderen en afdrogen opnieuw een laagje zonbescherming aan te brengen. Maar dat hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen ;)

Deze Zwitsal producten zijn vanaf nu te koop bij de meeste drogisterijen en supermarkten.

Zorg jij er voor dat jij (en/of je kinderen) altijd goed beschermd zijn tegen de zon? Laat het gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

 1. 3 juni 2019 / 10:05

  Klinkt erg goed en ik wil ze zeker gaan proberen! Ik hou wel van zwitsal.

 2. Natascha - Beautyopinie
  30 mei 2019 / 19:14

  Ik smeer de kleine dame ook altijd heel goed in. Vroeg me trouwens af of hier parfum in zit? Ik ben namelijk gek op de typische Zwitsal geur haha maar parfum in zonbescherming voor m’n kleine vind ik dan weer minder.

 3. chucky1012
  29 mei 2019 / 08:40

  Klinkt erg goed.
  Het is zo belangrijk om kinderen en jezelf heel goed in te smeren met goede zonnebrandcrémes voor na en tijdens het zonnen.
  Maar kinderen voornamelijk omdat ze veel bujiten spelen en vaak zwemmen…..
  Ik vindt het zo belangrijk om dan op de zonovergoten dagen ieder half uur even in te smeren en goed beschermd bjuiten te zijn.
  Ook als men een geteinte huid heeft kan men verbranden en ook in de schaduw.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge