Photo Diary #32 Feest & een niet zo’n leuke week

Goedemorgen! Superleuk dat je ook vandaag weer komt kijken hoe onze afgelopen dagen eruit zagen! Wij kwamen na een fijne vakantie weer in het werkritme en vierden de verjaardag van Noud! Helaas zagen de dagen erna er iets minder leuk uit.. Lees je mee?

Zó, zó blij met deze nieuwe gadget! Het is een robot stofzuiger en die wilden we al best wel lang hebben. Ik ben absoluut niet te lui om te stofzuigen en doe dat beneden ook dagelijks. Alleen de eerste verdieping is een ander verhaal. Als Noud slaapt ga ik namelijk boven niet stofzuigen. En als Noud wakker is, dan is hij beneden en kan ik boven ook niet stofzuigen aangezien ik hem niet alleen beneden kan laten. Nu zet ik deze Roomba aan als wij beneden zijn (of weg zijn) en die zorgt ervoor dat alles stofvrij is! Ook onder de bedden, haleluja!

Deze sponsjes gebruik ik altijd om mijn foundation aan te brengen, ik was door mijn voorraad heen, dus ik bestelde weer nieuwe.

’s Avonds liep ik van een vriendin terug naar huis en de temperatuur was zo fijn! Het voelde echt als een zomeravond, heerlijk!

Nieuwe ligstoel voor in de tuin! Naast de zandbak, dan kan Noud spelen en ik relaxen ;-)

Deze knuffel namen we mee uit Centro. Ron en ik vonden ‘em leuk, Noud kijkt er niet naar om. Gemiste kans.

Ik hou ervan! Nieuwe schaal van Blond Amsterdam.

Hier hoort een verhaal bij. We waren bij de Ikea (Noud en ik) en heb je wel eens zo’n voorgevoel waarbij je al weet dat er iets niet goed gaat? Dat had ik dus. Maar ik ging wel. Beetje rondgelopen, veel te veel zooi in de kar, je kent het wel. Bij de auto aangekomen legde ik alle spullen in de kofferbak en de sleutels had ik half in mijn mond. Die pakte Noud (die nog steeds in de kar zat) uit mijn mond om even mee te spelen. Geen probleem, doet hij wel vaker. Hij moet immers ook wat te doen hebben als ik de boodschappen in pak. Hoor ik toch ineens een plons.. het karretje stond boven een put..en de autosleutel die viel natuurlijk precies in de put. Ik geschrokken, Noud lachen (want: grappig geluid). Ik belde mijn ouders op (Ron was het hele weekend weg dus dat had geen zin om die eerst te bellen) en vertelde het verhaal. Een voorbijganger hoorde mij praten in de telefoon want hij kwam er even later aan en vroeg of mijn sleutel in de put lag. Hij trok zijn jas en vest uit, stroopte zijn mouwen op en dook in de put. Noud nog harder aan het lachen want je ziet natuurlijk ook niet iedere dag iemand op de kop in de put hangen. Lang verhaal; hij had mijn sleutels eruit gevist, was mijn held van dat moment en Noud en ik konden naar huis.

Ron en ik waren laatst beide een dag vrij en besloten naar de dierentuin in Rheine (Duitsland) te gaan. Het was erg mooi weer, heel rustig in de dierentuin en heel gezellig met z’n 3en!

Nieuwe schoenen, besteld bij Manfield!

Ook weer zo typisch dit. We waren naar de kapper geweest (het hele gezin haha) en ik was deze tas ( waar ik voor het gemak mijn portemonnee bij in had gedaan) vergeten. Even was ik bang dat die nog op de parkeerplaats zou staan, maar gelukkig stond hij nog binnen in de kapsalon. Konden we (Ron) weer terug.

Noud is 1 jaar geworden! Deze taart lieten we maken door Nienke van Nienke’s cupcakes. Dikke tip als je (in de buurt van) Enschede woont.

En voor Noud maakte ze een cupcake met extra veel room haha.

Familiekiekje!

Noud kreeg o.a. dit fietsje voor zijn verjaardag. Konden we mooi samen het afval wegbrengen ;)

Misschien ligt het aan mij, maar ik vind dit geen uitnodigende naam voor een tandartspraktijk.

Vorige week zaterdag hebben we de verjaardag van Noud nog met een aantal vrienden gevierd. Gewoon gezellig, drankje en hamburgers op de barbecue.

De dag erna kreeg Noud ineens hoge koorts en flinke koortsstuipen. Heel naar om te zien en ontzettend zielig voor hem! Hij heeft (had) een dubbele oorontsteking en keelontsteking dus heeft afgelopen week geleefd op antibiotica en zetpillen (en waterijsjes ;)). Ik durf nu wel te zeggen dat het de goede kant op gaat!

Aankomende week is hopelijk een rustige week, ik ga aan het werk, mijn zusje is jarig en we gaan naar het concert van Marco Borsato! :)

Bedankt voor het lezen! X

Volg:

Comments

  1. Sandra
    27 mei 2019 / 07:12

    Gelukkig gaat het beter met Noud!!!
    Ik mis een heel leuk uitje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge