Outfit: rainbow top en witte sneakers

Vandaag heb ik weer een outfit artikel voor jullie klaarstaan! Ik laat o.a. mijn nieuwe top van Nikkie zien én ik draag mijn nieuwe witte sneakers die ik bestelde bij Manfield. Kijk je mee?

Het grote voordeel van witte sneakers: je benen lijken er dubbel zo bruin door! Ook al is daar met een zwarte spijkerbroek aan natuurlijk vrij weinig van te zien haha. Mijn witte sneakers waren echt heel erg aan vervanging toe – ik draag ze al 2 jaar heel erg vaak – en niets zo fijn als nieuwe witte schoenen!

Deze bestelde ik bij Manfield en zijn perfect voor de lente en de zomer! Ze zijn ontzettend makkelijk te combineren en ik draag ze zowel onder een lange (spijker)broek als onder een jurkje. Deze sneakers zijn volledig gemaakt van leer en lopen als pantoffeltjes. Ze vallen goed op maat. En zoals jullie wel van me gewend zijn smokkel ik graag een paar centimeter boven op mijn lengte.. ook met deze schoenen. Toch weer 3 centimeter haha!

Zodra de eerste lentedagen in aantocht zijn trek ik mijn sneakers weer aan, als de temperaturen nog wat aangenamer zijn draag ik het liefst slippers. Makkelijk zat! Vorig jaar bestelde ik leuke loafers met panterprint, toen kon ik ze helaas amper aan (dikke voeten vol vocht door de zwangerschap, dankjewel), maar ik ben van plan die dit seizoen veel te gaan dragen!

Ik ben erg benieuwd of jullie ook zo graag witte sneakers dragen! Laat het me gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 24 mei 2019 / 10:42

  Staat je goed dit outfit. Ik zelf zou niet snel witte sneakers dragen worden te snel vies…

 2. 21 mei 2019 / 19:23

  Heel erg leuk, deze outfit. Vooral je top vind ik erg mooi!

 3. 21 mei 2019 / 08:04

  Ik koop elk jaar een paar nieuwe witte sneakers. Ik lees online altijd allerlei trucjes om ze wit te houden of weer te krijgen, maar dit is mij tot op heden nog nooit gelukt.
  Mariëlle onlangs geplaatst…Nieuw: Spa Reine SubtileMy Profile

 4. 20 mei 2019 / 22:53

  Wat heb je toch een prachtig figuur zeg, witte sneakers zijn ook echt ideaal.. het past overal bij

 5. 20 mei 2019 / 10:58

  Nadeel van witte sneakers vind ik dat ze binnen notime vies zijn van mijn fiets of iemand die in de trein op mijn schoenen gaat staan;-)

 6. 20 mei 2019 / 09:56

  Een super leuke zomerse outfit, witte sneakers zijn niet aan mij besteed, ze zouden zo vies zijn, wel heb ik roze sneakers en die lopen zo fijn!

 7. Mandy
  19 mei 2019 / 15:06

  Wit, blijft bij mij nog geen halve dag, of zelfs uur wit. Maar vind witte schoenen wel onwijs mooi!

 8. chucky1012
  18 mei 2019 / 15:39

  Mooie outfit ;-)
  Prachtige foto’s.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge