Onze tuin wordt eindelijk wat gezelliger!

Toen wij drie jaar geleden in dit huis kwamen wonen hebben we gelijk de tuin laten bestraten. Onszelf kennende was dat anders blijven liggen en hadden we nu nog door de modder moeten lopen. Dat kon maar beter geregeld zijn. Wij zijn beide geen ster in tuinen onderhouden dus we kozen voor een zogenaamde ‘onderhoudsvriendelijke tuin’. Makkelijk zat! Maar die moet natuurlijk wel wat gezelliger gemaakt worden en daar zijn we nu druk mee bezig. Het begin is er!

Een makkelijke en snelle manier om de tuin wat meer gezelligheid en uitstraling te geven is door het ophangen van een tuinposter. Wij kozen voor een zwart wit poster met tekst. Aangezien er een knalgroene schommel hangt en er een blauwe zandbak en groene glijbaan staat vonden we dat wel even genoeg kleur. De loungeset hebben we verplaatst en staat nu tegen het huis aan. Hierdoor hebben we een gezellige zithoek gecreëerd. Boven de bank hangt de poster. Deze is mooi groot, waardoor het echt opvalt als je de tuin binnenkomt. Mocht je ook een tuinposter willen bestellen maar wel wat meer kleur willen: je kunt ook een eigen foto uploaden. Bijvoorbeeld een vakantiefoto van het strand, waardoor je het hele jaar door een vakantiegevoel hebt! De tuinposter is van stevige (zeer goede!) kwaliteit is voor een grote tuinposter best goedkoop.

Ook hebben we door de hele tuin verlichting opgehangen, ik bestelde via internet deze lampjes en die zien er vooral ’s avonds heel gezellig uit. ik kan niet wachten op mooie zomeravonden! Barbecue aan, wijntje erbij en lekker buiten zitten. Ik hou d’r van!

Vorige week hebben we in het tuincentrum twee planten/bomen gekocht. Een vijgenboompje en een olijfboom. Als het goed is moeten deze ook de winter overleven dus ik hoop dat we hier langere tijd wat aan zullen hebben!

Ik ben benieuwd wat jullie van onze nieuwe tuinposter vinden. Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 31 mei 2019 / 14:47

  Waar heb je de lampjes besteld?? En hoe werken ze precies?

  • Laura
   31 mei 2019 / 14:49

   Bij Karwei. Ze werken op stroom! Stopcontact buiten is dus wel handig ! ;)

 2. Mandy
  20 mei 2019 / 20:03

  wauw! Wat een mooie tuin, ik vind de poster heel mooi.

 3. 19 mei 2019 / 13:07

  Heel eerlijk is een tuinposter niet echt mijn ding. Bij jullie staat het wel heel goed, zeker bij de tuinset. Die lampjes daarentegen vind ik wel hartstikke leuk. Kan dat gewoon blijven hangen, ongeacht welke weersomstandigheden? En plug je de stekker buiten in een stopcontact of loopt het via binnen?
  Rory onlangs geplaatst…# jomo , oftewel de ‘joy of missing out’My Profile

 4. 17 mei 2019 / 12:33

  Dat ziet er al uit als een heerlijke gezellige tuin, Wij moeten de tuin ook echt eens aan gaan pakken maar eerst binnen alles maar eens afmaken.

 5. 16 mei 2019 / 21:23

  Mooi, die tuinposter! Aan dat vijgenboompje ga je plezier beleven. Ik heb er al 6 jaar eentje in mijn tuin en het heeft alle winters al overleefd.

 6. 16 mei 2019 / 13:38

  Wat mooi. Vorig jaar ook vijgen boom gekocht is dood gegaan in winter maar zit nu weer prachtig vol blad.

 7. 16 mei 2019 / 09:31

  Heel mooi hoe de tuinposter wat meer stijl geeft aan je tuin. Zo’n poster is een leuk idee, zeker zoals jij het laat zien op een schutting. Wij hebben aan beide kanten ook een schutting, maar dit zou een mooie decoratie zijn!

 8. 16 mei 2019 / 08:55

  Ik vind het leuk staan. En inderdaad, een tuinposter is een fijne makkelijke manier om een tuin een beetje aan te kleden en sfeer te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge