Nieuw seizoen, nieuwe schoenen!

Goedemorgen, middag of avond! ;-) Geen idee wanneer je dit artikel leest natuurlijk! Ik heb even tijd gemaakt om mijn nieuwe schoenen – die ik vorige maand bij Sacha bestelde – te laten zien.

Het mooie aan schoenen vind ik dat ze altijd passen, haha. Hoe strak je broek ook zit (het is natuurlijk wel december) of wanneer je lievelingsblouse niet meer zo mooi zit als je hoopte toen je ‘em uit de kast pakte… schoenen staan en passen altijd!

Ik heb wel even getwijfeld of ik voor deze laarsjes met hak zou gaan of een keer voor (dames)sneakers zou gaan. Reden: ik ben het niet gewend om lang op hakken te lopen en waggelend achter de buggy vind ik er ook niet uitzien haha. Maar.. ik besloot het een kans te geven! En daar ben ik heel blij mee, want ik heb ze al heel veel gedragen! Ik had nog geen bruine schoenen en ik vind ze heel makkelijk te combineren. Bruin staat wat ‘netter’ dan zwart vind ik.. op de één of andere manier, haha. Kan het niet heel goed uitleggen.

Zoals je ziet kun je me nog altijd uittekenen in een spijkerbroek.. hoewel ik me elk seizoen voorneem nu echt eens een keer een jurkje te dragen..ik blijf altijd weer terugkomen bij de spijkerbroeken in mijn kast.

Wie mijn blog wat langer volgt weet dat ik regelmatig schoenen bij Sacha bestel. Dat doe ik eigenlijk altijd online (via de webshop), maar laatst heb ik voor het eerst sinds lange tijd laarzen bij een fysieke winkel gekocht. Een heel fijne bijkomende service: voor een paar euro die ik moest bijbetalen werden mijn laarzen in een soort machine gestopt waar ze een beschermlaagje kregen. Ik hoefde ze thuis niet meer in te spuiten met een speciale spuitbus én mijn schoenen zijn nu bestand tegen (bijna) alle weersomstandigheden. Ik vind dat een heel fijne service! Zo blijven je laarzen mooi en kun je er nóg langer mee doen!

Ik ben benieuwd of jij dit seizoen al nieuwe schoenen hebt gekocht! Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

  1. 8 december 2019 / 17:43

    Ze zijn mega leuk, en passen ook echt overal bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge