Nieuwe kleding via Sans-online.nl

Goedemorgen! Ik mocht laatst weer wat leuke items uitzoeken bij Sans-online.nl en die laat ik vandaag aan jullie zien! 

Tijdens mijn zwangerschap was kleding kopen al een ware nachtmerrie, al die zwangerschapskleding vond ik dus echt niet leuk. In jurkjes zie je me sowieso al niet vaak en vaak hebben die speciale zwangerschapsjurkjes en shirtjes zo’n strik om de buik. Ik had het gevoel dat ik er bijliep als een paasei. Ik zoek vaak direct naar de bekende merken, maar als je zoekt op dameskleding vind je heel veel merken waar ik zelf niet zo snel aan zou denken. Wat dacht je bijvoorbeeld van s.Oliver? Of Q/S designed by? Ook leuk om daar eens tussen te kijken, misschien zie je nog eens iets dat je anders niet zo snel zou kopen.. De dameskleding van Q/S designed by bestaat vooral uit basic items die leuk te combineren zijn met een ander opvallend kledingstuk.

Aangezien er na de zwangerschap nog best wat kilo’s zijn blijven plakken (soms denk ik echt dat mensen zich afvragen of ze in het ziekenhuis het tweelingbroertje van Noud vergeten zijn te halen), had ik dus wel wat nieuwe kleding nodig. Een aantal van mijn oude broeken passen wel weer, maar daar is ook alles mee gezegd. Een maatje groter was dus wel nodig! En ook qua shirtjes wilde ik een paar iets wijdere modellen. En daarvoor ben ik bij Sans-online gelukkig op het goede adres! Want daar verkopen ze zóveel merken dat het bijna onmogelijk is om er niets te kopen. Ik heb de afgelopen jaren al heel wat afgeshopt!

Dit zijn de items die ik uit heb gezocht! De spijkerbroeken zijn basic en niet heel spectaculair, maar ze zitten als gegoten. Lichte spijkerbroeken vind ik vooral in de zomer erg mooi. Witte sneakers eronder, shirtje erboven en klaar! En hoe leuk is dit popcorn shirtje? Ik ben gek op rode kledingstukken dus het was dan ook vrij vanzelfsprekend dat ik deze zou bestellen!

Wat maar weinig mensen weten is dat Sans-online naast de webshop ook een fysieke winkel heeft. En voor alle mensen in Twente; jullie hebben geluk! Deze winkel zit namelijk in Rijssen. Er zijn volgens mij maar weinig winkels met zulke ruime openingstijden, de winkel is maar liefst drie avonden tot 21:00 uur geopend! Ik plaatste mijn bestelling voor 11.00 uur ’s ochtends en door de extra snelle bezorging die je kunt kiezen had ik alles diezelfde avond nog in huis. Super handig als je net zo ongeduldig bent als ik!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe kleding vinden! Heb jij wel eens bij Sans-online geshopt? En wist jij dat ze ook een fysieke winkel hadden? Laat het gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

 1. Sandra
  11 juli 2018 / 12:25

  Je ziet er anders super goed uit hoor!! Leuke items heb je uitgezocht!

 2. Denise
  11 juli 2018 / 12:24

  Dat popcorn shirtje is zó leuk!!

 3. Daphne
  11 juli 2018 / 12:24

  Ja, geweldige webshop! Ik shop er ook regematig!!

 4. 10 juli 2018 / 17:23

  echt super leuke aankopen :D ben zelf de laatste tijd ook nogal een online shopper, heb gewoonweg geen tijd meer om de stad in te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge