Op de gezonde tour met de verse sapjes van Natur

De kracht van groente en fruit is ontzettend groot en toch lukt het maar weinig mensen om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente en fruit binnen te krijgen. Het wordt het er ook niet altijd makkelijk op gemaakt, in kantines, ziekenhuizen en bedrijven is de keus in gezond eten en drinken beperkt en vaak ook een stuk duurder dan minder gezonde producten. De mensen van Natur willen daar een handje bij helpen. 

Door gebruik te maken van innovatieve technieken kunnen zij de hoogste kwaliteit van rauwe en pure cold pressed juices en snacks garanderen. En het mooie is; zij bezorgen hun verse sapjes bij je in huis! Makkelijker kan haast niet!

Ik kreeg een heel grote doos met allerlei verschillende smaken opgestuurd, ik ben ze gaan proeven en vertel jullie vandaag of ze net zo lekker zijn als ze eruit zien! Althans..ik vind groene sapjes en smoothies er eigenlijk nooit lekker uit zien haha.

Cold Pressed Juices
Deze cold pressed juices worden met verse groente en fruit langzaam en voorzichtig geperst met een hydraulische pers. Hierbij vindt geen verhitting plaats zodat mineralen, vitaminen en smaak maximaal behouden blijven. Elk flesje bevat maar liefst een halve kilo groente en fruit! Alle sapjes hebben een leuke naam gekregen, zoals: vitamin sea, emperor of the sun, strawberry sunrise, the force en drunk in love. Dit is slechts een greep uit het assortiment want ze hebben veel meer keus! Mijn favoriet is fountain of youth, de smaak van mango is overheersend in dit sapje, heerlijk!

Supercharged Juices
Voor de Supercharged juices van natur. hebben we alle krachten uit de natuur gebundeld! De Power Plant, Rocket Fuel en Body Guard zitten bomvol vezels, vitaminen en macro-antioxidanten. De sappen zijn laag in suikers en laag in calorieën.

Cold Pressed Shots
Heb jij ’s ochtends weinig tijd of kun je tussendoor wel een gezonde boost gebruiken? Ontdek de shots van natur! De cold pressed shots zijn verkrijgbaar in drie unieke varianten: The Glow, The Clean en The Charger. Deze krachtige shots zijn tot de rand gevuld met groente en fruit. Verder voegen ze niets toe. Geen suiker, geen conserveermiddelen, niets! Deze shots zijn heerlijk verfrissend, rauw, puur en zijn een goede aanvulling op je voeding. Doordat de shots koudgeperst zijn, blijven vitaminen, mineralen en enzymen maximaal behouden. Mijn favoriet? The Glow! 

Je kunt alle sapjes los bestellen, maar je kunt ook een box bestellen. Er zijn verschillende varianten, kijk even op de website welke het best bij jou past!

Drink jij wel eens van dit soort gezonde sapjes? Laat het gerust weten in de comments! X

Volg:

Comments

 1. 12 juli 2018 / 10:12

  ik heb jaren geleden wel eens wat van dit soort sapjes geprobeerd, man wat waren die vies! ik hoop dat deze een stuk beter smaken :)

 2. 12 juli 2018 / 06:08

  Jij bent goed bezig!
  Het ziet er heerlijk uit.
  Boordevol vitamines.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge