Je eigen unieke klantenkaart

Ik zal vast niet de enige zijn…ik heb mijn portemonnee zó overvol dat ik door de pasjes mijn geld niet meer zie. Cadeaukaarten, klantenkaarten, pinpasjes (waarom heb ik er 3?!), mijn creditcard, rijbewijs… En dan nog wat pasjes die ik sowieso eigenlijk nooit gebruik. 

En dan nog alle kassabonnen die ik áltijd bewaar (behalve net die ene kassabon die ik nodig had), bonnetjes van het postkantoor als ik een pakketje heb verstuurd, zegels van de Albert Heijn die ik niet eens spaar en ergens verstopt zit nog wat kleingeld en als ik geluk heb ook nog wat briefgeld. (Grote) bedrijven maken gretig gebruik van al die pasjes en cadeaukaarten. En ik doe er gezellig aan mee! Want ik ben tenslotte wel een echte Nederlander en als ik ergens korting kan krijgen dan zal ik daar gebruik van maken ook! Vandaar dat mijn portemonnee met de week bijna voller raakt. Ik heb er toevallig gister nog een klantenkaart van de Hema – zo’n leuke met een tompouce – bijgestopt.

Waarom bedrijven dat doen? Bedrijven gebruiken klantenkaarten om loyaliteit van klanten te belonen. Bij veel winkelketens kun je punten sparen om zo mooie kortingen te krijgen. En dat kan best hoog oplopen! Ik heb bijvoorbeeld z’n voordeel spaarkaart van Kruidvat. Bij elke euro die ik daar uitgeef, krijg ik een punt op mijn spaarkaart. Toen ik bezig was met dit artikel keek ik online (via de website) even hoeveel punten ik al had gespaard… bijna 1700! Mijn eerste gedachte was: wow dat is veel! Mijn tweede gedachte was…dan heb ik dus bijna €1700 uitgegeven…. Die gedachte schoof ik gauw weer aan de kant, haha.

Misschien dat enkelen het zich nog wel kunnen herinneren, mijn webshop FLMNG. Inmiddels bestaat die niet meer, ik had er jammer genoeg geen tijd meer voor. De webshop heb ik opgeheven, maar als ik dit had geweten in de tijd dat ik FLMNG nog had, dan had ik hier zeker informatie over opgevraagd! Ik weet dat er in mijn omgeving best veel mensen zijn met een eigen onderneming, en hoe leuk is het om dan je eigen gepersonaliseerde klantenkaart te hebben? Ik zou dat in ieder geval super leuk vinden!

Heb jij je eigen onderneming en wil jij je eigen klantenkaart maken? Bij Cards Unlimited weten ze daar wel raad mee! Zij maken cadeaukaarten en klantenkaarten in allerlei verschillende maten én materialen. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of gewoon even contact opnemen!

Ik heb het al bij mijn zusje aangeraden, zij heeft haar eigen webshop én verkoopt haar producten in fysieke winkels. Ik denk dat dit voor haar webshop heel erg geschikt zou zijn!

Maak jij zelf veel gebruik van klantenkaarten en/of spaarkaarten? Laat het gerust weten in de comments! 

Volg:

Comments

  1. 13 juli 2018 / 08:25

    Jammer dat je webshop niet meer bestaat maar ik begrijp het wel.
    Zo leuk dat men een eigen klantenkaart kan laten maken.
    Heel herkenbaar al die passen en kassabonnen…

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge