Onze plannen voor de zomer

Goedemorgen! Het is één van de best gelezen artikelen en ik heb ‘em al zolang niet online gegooid…shame on me! Ik had weer tijd om achter de laptop te kruipen (Noud ligt lekker te slapen!) dus het is de hoogste tijd om onze plannen voor de zomer met jullie te delen!

We hebben trouwens nog geen eens een foto waar we met z’n drieën opstaan, bedenk ik me nu! Dus nu moeten jullie het nog maar even doen met dit ‘oudje’ van vorig jaar.

Vakantie & verlof
Ik heb nu nog zwangerschapsverlof en daar geniet ik volop van! Over twee weken is het zomervakantie en daarna ga ik weer aan het werk. Op het moment dat ik dit schrijf heb ik dus nog lekker acht weken vrij. Heerlijk! Die tijd gaat me trouwens wel veel te snel voorbij, ik kan me nog herinneren dat ik in april mijn laatste werkdag had. Maar goed, nog maar veel genieten dus van deze vrijheid!
We gaan deze zomer een weekje naar mijn ouders in Zuid-Frankrijk, voor het eerst als gezinnetje op vakantie. Zoveel zin in! Alleen komt er nu natuurlijk wel wat meer bij kijken haha. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat met Noud onderweg – we gaan met de auto – en dat hij het ook in Zuid-Frankrijk goed zal doen!

Personal Body Plan
Daar ben ik nu precies een maand mee bezig en ook al vind ik dat er nog héél veel kilo van af moet, het begin is er. Ik ben weer langzaamaan begonnen met sporten en probeer zoveel mogelijk met Noud (en Ron als hij vrij is!) te wandelen.

Bloggen
Mijn plan was om tijdens mijn verlof flink vooruit te werken en een heleboel inspiratie op te doen. In werkelijkheid viel dat dus een beetje tegen. Sorryyyy!! Ik heb er nu niet elk moment meer tijd voor (goh) en mijn vrije uurtjes besteed ik nu – liever dan ooit – aan chillen en bijslapen. Ik kan er dus geen regelmaat in beloven, maar de artikelen blijven komen, ik stop niet met bloggen :-)
Op Instagram probeer ik dagelijks updates te plaatsen, dus als je me nog niet volgt (ik heb een nieuw account!) dan kan dat—–> hier <—– Zou ik leuk vinden!

Dat waren ze, onze plannen voor de zomer. Niet heel veel he! We gaan lekker genieten (hoevaak heb ik dat al gezegd ;)) en veel leuke dingen doen! Heb jij leuke plannen voor de zomer? Laat het gerust weten in de comments! X

Volg:

Comments

  1. 17 juli 2018 / 07:10

    Het is toch fijn dat je lekker kan genieten en doen wat je wilt…..
    Je kind en gezin zijn het belangrijkste…

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge