Yes! Ik kan weer schoenen aan!

Goede reden dus om een nieuw paar te bestellen!

Aan het einde van mijn zwangerschap hield ik zoveel vocht vast dat mijn voeten er ’s avonds uitzagen alsof ik minstens 6 paar sokken aanhad. Gelukkig was het prachtig weer en kon ik bijna iedere dag mijn slippers aan. Maar dat vond ik zó zonde van al mijn mooie zomerschoenen…

Bij Manfield mocht ik een nieuw paar uitzoeken en ik ging voor de verandering eens voor zwarte sneakers. Sneakers dragen nou eenmaal het fijnst en staan eigenlijk overal wel bij, het is maar net hoe je ze combineert.

Deze sneaker heeft heel iets een plateauzool, handig, want zo kan ik er mooi een paar centimeter bij opsmokkelen. Wie mij een beetje kent weet dat een schoen altijd wel nét iets anders mag zijn dan anders. Deze sneakers trokken dan ook gelijk mijn aandacht! Ze hebben een witte en een luipaardstreep aan beide zijkanten en dat maakt deze schoen net wat leuker! De binnen,- en buitenzijde is van leer.

Ik gok dat ik lang plezier ga hebben van deze sneakers, want door de zwarte kleur zijn ze ook in het najaar en de winter goed draagbaar. Nu combineer ik ze met een simpele broek (de knoop gaat nog niet dicht hoor, maar dat ziet niemand op de foto ;-) ) en een basic shirt. Ik hou ervan!

Ik ben oprecht groot fan van Manfield, ze verkopen zóveel mooie schoenen. Er is echt voor ieder wat wils, voor zowel dames als heren. Bestellen bij Manfield is gemakkelijk, als jouw schoenen op voorraad zijn dan heb je bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis. En verzenden is gratis! Je kunt natuurlijk ook één van de Manfield winkels binnenstappen, er zitten er ruim 40 door heel Nederland. Kijk hier om te zien welke het dichtst bij jou in de buurt zit.

Wat vind jij van deze sneakers? Hoe zou jij ze combineren? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge