Personal Mommy Plan | update na 4 weken

Goedemorgen! Inmiddels ben ik bezig met de vijfde week Personal Mommy Plan en ik ben zó lekker bezig! Al zeg ik het zelf haha. Ik ben er nog lang niet hoor, er is nog een lange weg te gaan voor ik weer op mijn eigen gewicht zit, maar het begin is er! Omdat ik veel berichtjes krijg hoe het er nu mee gaat en of het me bevalt heb ik besloten jullie maandelijks op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. 

Ik plaats geen voor,- en nafoto’s in bikini of ondergoed, er zijn grenzen haha. Dat heb ik de vorige keer ook niet gedaan en ga ik nu ook niet doen. Ik kan jullie al wel vast verklappen dat ik na 4 weken ongeveer 1/5e deel van het te verliezen kilo’s kwijt ben. Dat betekent dat er dus nog 4/5e van af moet. Dat is best een hoop! Het normaal eten gaat me gemakkelijk af en hoewel ik nu geen tijd kan vinden om naar de sportschool te gaan, ben ik thuis wel begonnen met de oefeningen vanuit Personal Body Plan. Die doe ik 3 á 4 keer in de week in de ochtend, als Noud zijn ochtendslaapje doet.

Zoals ik al zei, het eten gaat me gemakkelijk af. Ik heb nu weer veel beter in beeld hoeveel ik moet eten. En ook heb ik de juiste balans weer gevonden. Ik kan namelijk prima leven op broodjes en fruit, maar op die manier krijg ik natuurlijk haast geen eiwitten en vetten binnen. Door mijn voeding in de app in te voeren heb ik daar een duidelijk beeld van en kan ik mijn voeding daar ook op aanpassen.

Ik hoef geen gekke boodschappen in huis te halen, alle gerechten die in de app staan zijn ‘gewoon’ te maken met producten uit de supermarkt. Die recepten hoef je natuurlijk niet te gebruiken, maar wij vinden het heel erg handig.

Over 4 weken weer een nieuwe update! Bedankt voor het lezen, X

Volg:

Comments

 1. 19 juli 2018 / 08:43

  Wat fijn dat het goed bevalt en dat je ook al resultaten boekt. Balans is inderdaad het toverwoord wanneer je graag wat gewicht wilt verliezen, fijn dat jij die balans in ieder geval gevonden hebt. Succes, girlpowerrrrrrrrrrrrr!
  bychristiana onlangs geplaatst…Review Darphin Stimulskin lotionMy Profile

 2. 18 juli 2018 / 09:38

  Jij bent zo goed bezig!
  Je hebt al goed resultaat.
  Ga zo door….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge